LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Geen vriendelijke medewerkers, ze willen je niet verder helpen..

Kan veel beter, beetje meer respect voor de klanten

Beste,
Bedankt voor het schrijven van jouw review, wat jammer dat jij dit zo hebt ervaren.
Beste,
Ik heb met je meegekeken in jouw order en naar het contact wat er is geweest en ik zie dat wij op jouw gestuurde mails binnen 2 uur een reactie hebben gegeven, daarnaast zie ik ook niks geks terug in het contact.
Wij komen graag met jou in contact om te horen wat er is voorgevallen, je kan ons bereiken via: klantenservice@livin24.com.
Wij vernemen graag van je.

Hennie Kruse

We zijn naar Amersfoort geweest om de barkrukken uit te proberen. Zitten fantastisch en zijn niet duur.

Opletten in de winkel wie er aan de beurt is.

Beste Hennie,
Bedankt voor het schrijven van jouw geweldige review en wat leuk om te horen dat jij bent langs geweest in onze prachtige showroom in Amersfoort!
Wij verwelkomen je graag snel...
Beste Hennie,
Wij verwelkomen je graag snel weer met koffie in onze showroom, tot dan!

De Clercq

Snel geleverd van de bestelde producten

Beste De Clercq,
Wauw, wat een geweldige score!
Hier worden wij blij van, bedankt.
Veel plezier gewenst met je bestelling en tot snel!

Saar809

Snelle levering, super mooie barkrukken. wel een beschadiging op de poten, dit hebben we bij Livin24 gemeld en werd super snel én professioneel opgelost! Zeker een aanrader!

N.v.t.

Beste Saar,
Bedankt voor het schrijven van jouw prachtige review!
Wij vinden het fijn dat jouw ervaring met ons en onze klantenservice helemaal naar wens is geweest.
Wij verwelkomen je...
Beste Saar,
Bedankt voor het schrijven van jouw prachtige review!
Wij verwelkomen je graag snel weer in onze webshop of in onze showroom! :)

Ellie

Na wat probleempjes met de levering van 2 tafeltjes is het na een geweldige communicatie toch goed gekomen.. Ik ben super blij met mijn tafeltjes..

Eerder contact opnemen als de levering wat later is...

Beste Ellie,
Wat ontzettend fijn dat alles toch helemaal goed is gekomen! Daar zijn wij blij mee.
Heel veel plezier met je prachtige tafeltjes en we verwelkomen je graag snel...
Beste Ellie,
Heel veel plezier met je prachtige tafeltjes en we verwelkomen je graag snel weer!

Lianne

Super!

Niets

Beste Lianne,
Wauw, wat een prachtige beoordeling, bedankt!

Esther

Super tevreden met product en levering

Beste Esther,
Wat een geweldige score, 10 sterren! Bedankt.
Wij wensen je veel plezier met je producten en zien je graag snel weer.

maggi

Goede service, vlugge levering

Beste Maggi,
Wauw, wat een geweldige score. Heel erg bedankt hiervoor!
Beste Maggi,
Wauw, wat een geweldige score. Heel erg bedankt hiervoor!
Wij hopen dat je lang plezier mag beleven van je bestelde producten en hopelijk zien we je snel weer terug!

Annemiek Tel-van Raalo

Zeer goed. En fijn dat de showroom in onze wijk Vathorst is.

Geenszins

Beste Annemiek,
Bedankt voor je prachtige review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons en onze showroom bij jou in de buurt.
Wij verwelkomen jou graag snel weer met een...
Beste Annemiek,
Bedankt voor je prachtige review!
Wij verwelkomen jou graag snel weer met een bakje koffie of thee in onze showroom en wie weet tot snel!

Janny sikkes

Levering was top
Maar door datde kleur niet overeen kwam met mijn bank is de hocker retour verzonden
Levering was top
Maar waar ik me aan erger dat retour al een week geleden is nog niks gehoord heb dat de hocker ontvangen is bij living 24
Beetje jammer

Retour snellerafhandelen

Beste Janny,
Bedankt voor het schrijven van jouw review.
Wat jammer om te horen dat jij niet geheel tevreden bent,
Heb jij de bank ook op onze website besteld? De hocker Denver is...
Beste Janny,
Bedankt voor het schrijven van jouw review.
Wat jammer om te horen dat jij niet geheel tevreden bent,
Heb jij de bank ook op onze website besteld? De hocker Denver is namelijk van exact dezelfde stof en kleur gemaakt als onze bank Denver, een kleur verschil zou dus ook niet kunnen voorkomen.
Zoals op onze website vermeld staat het bedrag altijd binnen 14 werkdagen na ontvangst terug op jouw rekening. Jouw pakket is 3 dagen geleden retour gekomen bij ons en wordt inmiddels verwerkt.
Mocht je nog vragen hebben vernemen wij deze graag.