LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Albert

Zeer blij met onze aankoop

Gern

Beste Albert,
Bedankt voor je mooie beoordeling.
Wij vinden het leuk om te lezen dat je tevreden bent met ons en helpen je dan ook graag snel weer verder! :)
Tot snel bij...
Beste Albert,
Bedankt voor je mooie beoordeling.
Tot snel bij Livin24.

Walter

Online besteld. Op de aangegeven dag aangekomen. Eetkamerstoelen voldoen aan de verwachtingen.

Geen.

Beste Walter,
Bedankt voor je prachtige beoordeling, daar worden wij blij van!
Veel plezier met je snel geleverde eetkamerstoelen en wie weet zien we je snel weer terug?...
Beste Walter,
Bedankt voor je prachtige beoordeling, daar worden wij blij van!

Sylvia Bouritius

Prettig en vakkundig geholpen in de showroom in Amersfoort. Daarna thuis online simpel besteld, fijn je zelf een bezorgmoment kunt uitzoeken

Ik kon in mijn gegevens niet meer de datum van de bezorgdag terug vinden. Hier heb ik voor de zekerheid nog even voor gebeld. Handig zou zijn als je daar nog een bevestiging van zou krijgen.

Beste Sylvia,
Bedankt voor deze geweldige score, daar worden wij natuurlijk ontzettend blij van!
Wij gaan jou compliment doorgeven aan onze showroom medewerkers!
Wat een goede feedback,...
Beste Sylvia,
Wij gaan jou compliment doorgeven aan onze showroom medewerkers!
Wat een goede feedback, hier kunnen wij wat mee!
Ik ga het gelijk intern doorgeven en hopen dat jij hier in de toekomst niet meer tegen aan loopt.
Tot snel bij Livin24!

H. Bremer

Erg snelle en ter zake doende reacties. Veel mogelijkheden bespreekbaar omdat het voor mij moeilijk was de stoel snel uit te pakje, in elkaar te zetten.

Ga zo door! Een nieuwe klant erbij.

Beste H. Bremer,
Bedankt voor je prachtige review! Ik ben ontzettend blij dat ik samen met jou heb kunnen zorgen dat alles helemaal naar wens is verlopen!
Ik wens je nogmaals veel plezier...
Beste H. Bremer,
Ik wens je nogmaals veel plezier met je prachtige nieuwe fauteuil en zien onze leuke nieuwe klant snel weer terug bij ons! :)
Joëlla - Team Livin23

Gabby V

Snelle levering. Super klantenservice! Er ontbrak een onderdeel, kan altijd gebeuren….contact opgenomen met klantenservice waarop ze antwoorden letterlijk 3min na mijn mail. Onderdeel meteen... Snelle levering. Super klantenservice! Er ontbrak een onderdeel, kan altijd gebeuren….contact opgenomen met klantenservice waarop ze antwoorden letterlijk 3min na mijn mail. Onderdeel meteen verzonden, tijdens het weekend en maandag had ik het al. 👍🏼

Doe zo verder

Beste Gabby,
Bedankt voor je prachtige beoordeling, hier krijgen wij een lach van op ons gezicht!
Beste Gabby,
Ik ga jouw compliment gelijk doorgeven aan onze klantenservice, en wij zijn blij dat wij dit zo snel voor jou mochten oplossen!
Heel veel plezier van je bestelling en wij welkomen je graag snel weer met ons hele team!

C

Mooie stoelen, zeer snelle verzending. Top!

Geen😉👍

Beste C,
Bedankt voor je prachtige beoordeling!
Wij vinden het fijn dat wij jouw stoelen zo snel hebben kunnen verzenden, veel plezier ermee gewenst!

patrickplatteeuw

Heel vlotte afhandeling , perfect bedankt alvast .

Beste Patrick,
Bedankt voor jouw geweldige review!
Daar worden wij blij van, wij vinden het leuk om te horen dat de afhandeling zo vlot is verlopen.
Veel plezier met je bestelling en wie...
Beste Patrick,
Bedankt voor jouw geweldige review!
Veel plezier met je bestelling en wie weet tot snel bij Livin24!

Particulier

Alles prima gegaan. Ten volle tevreden

Geen opmerkingen

Bedankt voor je review.
Volgens mij is het niet helemaal goed gegaan met de beoordeling.
Bedankt voor je review.
Volgens mij is het niet helemaal goed gegaan met de beoordeling.
Ik lees namelijk dat jij tevreden bent met ons, helaas ontvangen wij hiervoor maar 2-sterren.
Indien wij iets voor jou kunnen betekenen vernemen wij dit graag.
Je mag ons altijd bellen of mailen naar: klantenservice@livin24.com
Joëlla - Team Livin24

I

Snel bestelling binnen.. precies wat ik er van verwachtte

Beste,
Bedankt voor je geweldige score.
Wij vinden het fijn om te horen dat wij aan de verwachting hebben voldaan!
Wij verwelkomen je graag snel weer bij Livin24!
Team...
Beste,
Bedankt voor je geweldige score.
Wij vinden het fijn om te horen dat wij aan de verwachting hebben voldaan!
Wij verwelkomen je graag snel weer bij Livin24!

Jan

Keurig product!Uitstekende service!

Geen.

Beste Jan,
Bedankt voor je mooie score, wat fijn om te horen dat jij tevreden bent over onze producten en service.
Ik zie dat jij ons hebt beoordeeld met een 8 sterren review, heb jij nog...
Beste Jan,
Ik zie dat jij ons hebt beoordeeld met een 8 sterren review, heb jij nog tips voor ons zodat jouw volgende ervaring een 10 sterren review wordt?
Wij horen het graag!