LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Rosi Souren

Héél blij met de stoelen en over alles dik tevreden!

Dik tevreden

Beste Rosi,
Bedankt dat je ons beoordeeld met een dikke 10!
Daar worden wij natuurlijk ontzettend blij van.
Beste Rosi,
Bedankt dat je ons beoordeeld met een dikke 10!
Daar worden wij natuurlijk ontzettend blij van.
Wij ontvangen je graag snel weer in onze showroom in Amersfoort of bij ons in de webshop.
Tot snel Rosi!

Livin 24

Heel goed we zouden het iedereen aan raden alles was zoals afgesproken op tijd op het juiste uur heel goed

Er zijn geen verbeteringspunten alles is heel oké

Beste,
Bedankt voor je prachtige review, wat fijn om te horen dat jij zo tevreden bent met je bestelde Bartafel Jack en jouw mooie bijpassende barkrukken Boston in het cognac.
Wij hopen dat...
Beste,
Wij hopen dat jij nog jaren lang gaat genieten van deze stoere combinatie en zien je graag snel weer terug in onze showroom of bij ons op de website!

Barth Sperling

Slechste bedrijf ooit

Naleven van wetgeving! geen 2e hands beschimmelde troep verkopen!

Beste Barth,
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Wij vinden het jammer om te lezen dat dit uw ervaring bij ons is geweest.
Wij willen als aller eerste vermelden dat wij een groot...
Beste Barth,
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Wij vinden het jammer om te lezen dat dit uw ervaring bij ons is geweest.
Wij willen als aller eerste vermelden dat wij een groot deel van onze collectie laten maken in eigen fabriek en dan ook nooit tweede hands meubelen zullen aanbieden, wij balen dan ook zeker van deze aanname.
Helaas zoals besproken via ons recente contact is het niet naar wens goed verlopen met uw bestelling en is deze niet goed aangekomen, hier hebben wij samen met u gekeken naar een oplossing waarmee u akkoord bent gegaan.
De bestelling hebben wij inmiddels retour mogen ontvangen en het bedrag is gecrediteerd op uw rekening.
Wij hopen dat ook dat wij dit alsnog hebben kunnen afsluiten met u.
Indien u nog vragen hebt staat u vrij deze te stellen.

sam

Zeer teleurstellend

belofte nakomen

Beste Sammy,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring.
Wat ontzettend jammer om te horen dat het niet goed is verlopen met jouw bestelling, daar balen wij enorm van.
Wij hebben inmiddels...
Beste Sammy,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring.
Wij hebben inmiddels contact met jou voor het nasturen van de ontbrekende schroeven, deze zijn vandaag op de post gegaan en wij hopen dat ook dat jij deze snel mag ontvangen en gebruik kan gaan maken van jouw prachtige stoel.
Ons excuus voor het ongemak!

Annet

Ik ben heel blij met de aankoop van mijn bestelling, het was jammer dat de 1e zending met waterschade was, maar met goed contact en overleg een andere zending gekregen waar ik super tevreden mee... Ik ben heel blij met de aankoop van mijn bestelling, het was jammer dat de 1e zending met waterschade was, maar met goed contact en overleg een andere zending gekregen waar ik super tevreden mee ben en dus ook met Livin24!

Niets

Beste Annet,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons!
Beste Annet,
Wij vinden het fijn om te horen dat wij in goed overleg tot een goede oplossing zijn gekomen.
Wij wensen je ontzettend veel plezier van jouw bestelling en zien je graag snel weer bij ons terug!

Jeroen

Prettige contacten, mooie producten voor een aantrekkelijke prijs.

De communicatie mbt de levering en levertijd is rommelig. Ik bestelde 2 fauteuils. Onaangekondigd werd 1 fauteuil een dag eerder dan de eerder aangegeven leverdag voor de deur gezet. Er werd wel... De communicatie mbt de levering en levertijd is rommelig. Ik bestelde 2 fauteuils. Onaangekondigd werd 1 fauteuil een dag eerder dan de eerder aangegeven leverdag voor de deur gezet. Er werd wel aangebeld, maar de chauffeur was al weg. (Gelukkig en toevallig was ik thuis). Een dag daarna kwamen twee mannen in een grote wagen op de afgesproken tijd de tweede fauteuil afleveren. Ze belden vtv om te vragen naar de parkeergelegenheid, brachten de fauteil netjes binnen en lieten me tekenen voor ontvangst; deze mannen verdienen een 10.
Mijn tip aan Livin24: ga in zee met betere vervoerder.
Overigens, toen ik na de levering van slechts 1 fauteuil contact opnam met Klantenservice, kreeg ik de melding dat ik op die dag gewoon 2 stoelen geleverd had moeten krijgen. Met andere woorden, wellicht valt er ook hier wat te verbeteren.

Beste Jeroen,
Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat jij tevreden bent met het contact en onze producten!
Wij hebben je feedback met betrekking tot het leveren gelijk meegenomen...
Beste Jeroen,
Wij hebben je feedback met betrekking tot het leveren gelijk meegenomen en gaan hier druk mee aan de slag.
Wij wensen je alsnog heel veel plezier met je prachtige fauteuils en zien je snel terug!

Patrick

Bronx71 Barrel stoelen besteld. Wow wat een mooie kwaliteit stoel voor een betaalbare prijs!
Levertijd duurde iets langer maar dat stond duidelijk vermeld tijdens het bestellen. De levering gebeurde ook in de gestelde termijn.

Beste Patrick,
Wat een mooie review, bedankt voor deze top score!
Beste Patrick,
Wat een mooie review, bedankt voor deze top score!
Wij vinden het erg leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met jouw bestelde Barrel stoelen en jij onze prijs-kwaliteit verhouding goed vindt!
Wij hopen dat jij lang mag genieten van je prachtige stoelen en verwelkomen je graag snel weer in onze webshop of kom eens langs bij ons in de showroom in Amersfoort!

M. Bouman

Echt fantastische barkrukken bij jullie besteld. Best spannend om deze vanaf een plaatje te bestellen, maar de kleur is exact zo als ik hem had verwacht, ze zijn met gemak zelf in elkaar te zetten... Echt fantastische barkrukken bij jullie besteld. Best spannend om deze vanaf een plaatje te bestellen, maar de kleur is exact zo als ik hem had verwacht, ze zijn met gemak zelf in elkaar te zetten en ze zitten heerlijk!!

Niet, ga zo door!!!

Beste M. Bouman,
Bedankt voor je prachtige 5-sterren review.
Beste M. Bouman,
Bedankt voor je prachtige 5-sterren review.
Wij bergrijpen dat het ontzettend spannend kan zijn om barkrukken online te bestellen. Onze content afdeling doet erg hun best om alles zo goed mogelijk te laten zien op beeld! Wij vinden het dan ook erg leuk om te horen dat dit goed bevallen is.
Wij van Livin24 wegens je heel veel plezier van je prachtige Frenkie barkruk en zien je graag snel weer terug.

Tessa Vugts

Snelle levering, fijn dat we de stoelen konden uitproberen in een showroom. Bij defect aan een stoel was dit binnen een paar dagen opgelost.

Beste Tessa,
Wat een geweldige review, bedankt hiervoor!
Beste Tessa,
Wat een geweldige review, bedankt hiervoor!
Wij vinden het heel erg fijn om te lezen dat jij goed bent geholpen in onze showroom in Amersfoort, daar doen onze medewerkers dan ook hun best voor.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe barkrukken Lauren en verwelkomen je graag snel weer bij ons in de showroom!
Tot dan!
Joëlla - Team Livin24

Van Nimmen Nancy

Zeer snelle en correcte levering

Perfect tevreden

Beste Nancy,
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de levering van je nieuwe aankoop.
De Ivy fauteuil zal een mooie en stoere toevoeging geven aan jouw...
Beste Nancy,
De Ivy fauteuil zal een mooie en stoere toevoeging geven aan jouw interieur!
Wij hopen je snel weer te zien bij ons in de webshop of in onze showroom in Amersfoort!