LIVIN24

1939 Reviews

Annie van der Velde

Helemaal tevreden.

Beste Annie,
Wat een super score, goed om te lezen dat je helemaal tevreden bent!

Christien Bruggeman

Slechte klantenservice. Spijt hier stoelen besteld te hebben. Je moet een filmpje aanleveren met gebreken. Hoe maak ik het de klant zo lastig mogelijk!

Klantenservice. Reactiesnelheid bij klachten

Beste Christien,
Wat jammer om te lezen dat jij geen goede ervaring bij ons hebt gehad.
Beste Christien,
Wat jammer om te lezen dat jij geen goede ervaring bij ons hebt gehad.
Ik heb even al het contact erbij gezocht en vind het jammer om te lezen dat jij aangeeft dat de reactiesnelheid niet naar wens is, wij hebben bij alle berichten binnen de aangegeven tijd gereageerd.
Daarnaast zien wij bij schade of problemen met een product inderdaad altijd graag beeldmateriaal tegemoet, op deze manier kunnen wij kiezen voor de best passende oplossing. Wij balen er dan ook van dat jij dit niet wenst aan te leveren.
Wij komen graag met jou in contact om alsnog een passende oplossing te kunnen bieden.

Rene Eckhardt

Zie verbeterpunten

mooie bank, jammer dat de twee middelste poten hoger zijn dan de buitenste vier, waardoor de bank wankelt…..

Beste Rene,
Bedankt voor je beoordeling en wat jammer om te lezen dat je toch niet geheel tevreden bent met jouw bestelde bank.
Ik heb de verbeterpunten gelezen en kan helaas geen contact...
Beste Rene,
Ik heb de verbeterpunten gelezen en kan helaas geen contact terugvinden met onze klantenservice. Zou jij ons een mailtje kunnen sturen naar: klantenservice@livin24.com ?
Ik pak dit graag persoonlijk voor je op om mee te kijken naar een gepaste oplossing.
Joëlla, Team LIVIN24

Martin

Mooi barkrukken makkelijk te monteren en stevig heel tevreden mee

Nee niks

Beste Martin,
Wat een geweldige score, heel erg bedankt!
Wij hopen dat je lang plezier gaat beleven van jouw prachtige barkrukken en zien je graag snel terug.

Marlie

Snelle levering van een mooie fauteuil

Beste Marlie,
Bedankt voor je prachtige beoordeling en wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelde fauteuil.
Zien wij jou snel weer terug bij ons?

Karin

Prima ervaring

Beste Karin,
Bedankt voor deze mooie score, daar worden wij erg blij van. Veel plezier met je bestelling en tot snel! :)

GR

Zeer vriendelijk personeel

Nvt

Beste GR,
Wat een prachtige score, hier worden wij blij van.
Beste GR,
Wat een prachtige score, hier worden wij blij van.
Wij hopen zo een vriendelijke klant graag snel weer terug te zien bij ons in de webshop of in onze showroom in Amersfoort.
Tot snel! :)

Ed van Loenen

Mooie bank, goede kwaliteit

Niet met post NL verzenden ,zeer onplezierig

Beste Ed,
Wat fijn om te horen dat jij zo tevreden bent met jouw bestelde bank.
Beste Ed,
Wat fijn om te horen dat jij zo tevreden bent met jouw bestelde bank.
Wij balen dat jouw ervaring met de levering van PostNL niet geheel naar wens is geweest, wij gaan jou tip meenemen.
Hopelijk zien wij jou snel weer terug!

Eefje

Snelle levering, mooie producten

Beste Eefje,
Wat een geweldige review, bedankt!
Zien wij jou snel weer terug bij ons op de webshop of in onze showroom?
Tot snel!

Ontevreden klant

Wat een “service” zo fijn om als klant serieus genomen te worden. Helaas 0,0 service. Er word een hoop beloofd maar er word niks uitgevoerd. Kortom service van niks…… nooit ever zo’n slechte... Wat een “service” zo fijn om als klant serieus genomen te worden. Helaas 0,0 service. Er word een hoop beloofd maar er word niks uitgevoerd. Kortom service van niks…… nooit ever zo’n slechte klantenservice gehad.

Nakomen wat je beloofd. Je klanten serieus nemen.

Beste,
Wat ontzettend jammer om te lezen dat u deze ervaring bij ons hebt gehad, daar balen wij zeker van.
Beste,
Ik heb al het contact terug gelezen en helaas zijn er een aantal dingen mis gegaan bij uw order, wij hebben ons uiterste best gedaan om u zo goed mogelijk te helpen en balen er dan ook zeker van dat u onze service zo beoordeeld.
Mocht u toch nog vragen hebben vernemen wij deze graag.