LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Marjanne

Wist niet van het bestaan af,van Livin24. Gevonden op internet, heb ik een fauteuiltje besteld Ben hier blij mee!

Ben zeer tevreden over bestelling en bezorging. Houden zo!

Beste Marjanne,
Bedankt voor je review en wat leuk om te lezen dat jij ons hebt gevonden!
Beste Marjanne,
Bedankt voor je review en wat leuk om te lezen dat jij ons hebt gevonden!
Wij wensen je nog vele jaren plezier van je prachtige fauteuil en zien je snel weer terug bij ons!

Bennie en Corry van Duinen

Helemaal top snelle service

geen idee wij zijn dik tevreden

Beste Bennie en Corry,
Wat leuk om te horen dat jij tevreden bent met onze service, daar worden wij blij van.
Beste Bennie en Corry,
Wij hopen dat we jullie snel weer kunnen verwelkomen bij ons in de webshop of in onze showroom!

Silvia

Perfect, levering zoals aangegeven, super content van onze poef, heel mooie kwaliteit, zeker een aanrader

Beste Silvia,
Wat een prachtige review, heel erg bedankt!
Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met jouw prachtige nieuwe poef.
Tot snel bij...
Beste Silvia,
Wat een prachtige review, heel erg bedankt!
Tot snel bij Livin24!
Joƫlla, Team Livin24

Harry Reus

Helemaal blij met de aankoop van een prachtige poef

Beste Harry,
Een dikke 10! Wat een prachtige score, heel erg bedankt!
Beste Harry,
Een dikke 10! Wat een prachtige score, heel erg bedankt!
Wij hopen dat de poef een mooie plek heeft gekeken in jouw interieur. Wist je dat je ons kan taggen op Instagram met #MyLivin24 ? :)
Team Livin24

Hulten

2 mooie barkrukken .
Zeer tevreden

Neen

Beste Hulten,
Bedankt voor deze prachtige score, daar worden wij heel erg blij van!
Wij wensen je veel plezier met je krukken en tot snel! :)

Robert Eggink

2 mooie barkrukken besteld bij Livin24. We hebben 2 maanden zitten wachten op onze krukken, maar dit was wel van te voren gecommuniceerd. Echter bij levering bleek allereerst dat het op een andere... 2 mooie barkrukken besteld bij Livin24. We hebben 2 maanden zitten wachten op onze krukken, maar dit was wel van te voren gecommuniceerd. Echter bij levering bleek allereerst dat het op een andere dag geleverd werd dan ik had aangegeven. Bovendien bleek er maar 1 van de 2 krukken in de doos te zitten, die ook nog eens beschadigd was aan alle kanten. Na telefonisch contact zou het allemaal snel opgelost worden, maar ik moest wel zelf de beschadigde kruk terugsturen (groot pakket). Inmiddels weer een nieuwe levering (nu wel met 2 krukken), maar bij het uitpakken blijkt dat er weer beschadigingen op zitten. Hoe moeilijk kan het zijn om een kruk onbeschadigd te verzenden?!

Onbeschadigde producten leveren?

Beste Robert,
Bedankt voor je review en wat ontzettend vervelend om te lezen dat jouw bestelling beschadigd is aangekomen.
Wij hebben jouw melding gelijk serieus opgepakt en naar onze...
Beste Robert,
Wij hebben jouw melding gelijk serieus opgepakt en naar onze inkoopafdeling gestuurd, hiervoor dan ook ons welgemeende excuus!
Wij balen ervan dat jij jouw bestelling zo hebt ontvangen na de lange wachttijd!
Mocht je nog vragen hebben, staan wij jou graag te woord.

VAV

Belachelijke lange levertijden.......Tafel besteld op 2 januari jl. met een levertijd van langer dan 8 weken. inmiddels 3x telefonisch contact met hun gehad en 1x via chat. Onze tafel zou in maart... Belachelijke lange levertijden.......Tafel besteld op 2 januari jl. met een levertijd van langer dan 8 weken. inmiddels 3x telefonisch contact met hun gehad en 1x via chat. Onze tafel zou in maart geleverd worden. In maart kreeg ik een mail dat deze een week later geleverd zou worden. In de week van levering niets meer van hun vernomen. Dan maar via de chat geprobeerd. Daar kreeg ik te horen dat de tafel pas half juni geleverd zou worden. De dag daarop weer met hun gebeld, maar het bleek een miscommunicatie te zijn en de tafel zou komende week geleverd worden, wij blij. Inmiddels zitten we nu in week 13 en weer niets gehoord. Weer een mail gestuurd, waarin ik te horen kreeg dat het weer week 23 zou worden (weer 10 weken later)??? Inmiddels vandaag weer met hun gebeld. Ik kreeg te horen dat het aan de leverancier (Eleonora) lag en het "waarschijnlijk" half juni wordt.

Ik wordt hier erg moedeloos van. Zet verdorie op de site dat de levertijd meer dan een halfjaar is, dan weet je waar je aan toe bent en zoek je een andere leverancier. Ben benieuwd of het dit jaar nog gaat lukken......

Wees duidelijk en transparant in levertijden en koppel dit terug naar de klant

Beste VAV,
Wat jammer om te horen dat jij ons zo beoordeeld, daar balen wij uiteraard erg van.
Beste VAV,
Ik zie dat er een tafel is besteld met een levertijd van langer dan 8 weken. Normaliter kan dit niet besteld worden op onze website omdat het product nog in productie is, hierbij krijgen wij helaas nooit een exacte levertijd door. Dit hebben wij jou uiteraard uitgelegd.
Wij vinden het jammer om te lezen dat jij geen vertrouwen meer in ons hebt.
Inmiddels hebben wij contact gehad en de case gesloten.
Mocht jij nog vragen hebben helpen wij jou uiteraard graag.
Team Livin24

de Wit

Leuke producten op de website. Klachtenservice is slecht bereikbaar. terug betaling na retourzending, duurt langer dan op de website staat.

bereikbaarheid en afspraken nakomen

Beste De Wit,
Bedankt voor je review en wat jammer om te horen dat jij niet geheel tevreden bent met ons.
Beste De Wit,
Ik heb met je meegekeken en zie dat wij binnen 8 uur hebben gereageerd op het contact wat er is geweest via de e-mail. Mag ik vragen op welke manier wij slecht bereikbaar zijn?
Helaas is er inderdaad iets mis gegaan in de verwerking van jouw retour waardoor het iets langer heeft geduurd dan normaal het geval zal zijn. Inmiddels hebben wij contact gehad met jou en is de creditering in orde gemaakt.
Ons excuus voor het ongemak.

Wim van dijk

Goede website, snelle levering en goede kwaliteit. Super

Beste Wim van Dijk,
Wat een prachtige review, daar worden wij blij van!
Veel plezier met je mooie nieuwe producten en tot snel in onze webshop of in onze showroom! :)
Team...
Beste Wim van Dijk,
Wat een prachtige review, daar worden wij blij van!

Mariska

Erg vriendelijk, en goed geholpen aan de telefoon. We wouden toch andere stoelen, retour was erg makkelijk, werd thuis opgehaald.

Beste Mariska,
Bedankt voor deze prachtige score, daar zijn wij tevreden mee!
Beste Mariska,
Bedankt voor deze prachtige score, daar zijn wij tevreden mee!
Wij zijn blij om te horen dat wij jou goed te woord hebben kunnen staan en de retour gemakkelijk hebben kunnen regelen.
Hopelijk tot snel!