LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Renata

Kast besteld, kapot aangekomen, wacht nu al weer 2 weken , op de site staat: bezorgd in 5-7 dagen NOT!!

Communicatie!

Beste Renata,
Beste Renata,
Wij schrikken enorm van deze beoordeling. Zojuist heb ik geprobeerd u telefonisch te bereiken wat helaas niet is gelukt. Ik heb met u meegekeken in uw case en zie dat gelukkig de nieuw geleverde kast vandaag bij jou geleverd wordt.
Wij hopen dat ondanks het ongemak de kast volledig naar wens gaat zijn. Indien er nog vragen zijn help ik u graag verder en mag u altijd een mail sturen naar klantenservice@livin.com t.n.v. Joëlla, dan los ik de case graag persoonlijk voor u op!

Prive

Mooie spullen die je niet overal ziet.
Snelle correcte levering en prima service. Aanrader 👌

Blijf zoals jullie zijn. Klant vriendelijk!

Beste Klant,
Bedankt voor je prachtige review en wat ontzettend leuk dat je tevreden bent met onze unieke meubels, onze inkoop afdeling kiest alles zorgvuldig uit! :)
Heel veel plezier met...
Beste Klant,
Heel veel plezier met je meubelen en tot snel.
Groetjes.
Het team van Livin24

van Oosterwijk

Uitstekend

N.v.t.

Beste Van Oosterwijk,
Bedankt voor deze uitstekende score, daar worden wij heel erg blij van.
Tot snel bij ons in de webshop of in onze showroom!

Denise Jägers

Uitstekende ervaring! Vriendelijk geholpen in showroom!

Beste Denise,
Bedankt voor mooie score en de complimenten over onze showroom, dit gaan wij uiteraard direct doorgeven!
Veel plezier met de stoelen en hopelijk tot ziens in onze...
Beste Denise,
Veel plezier met de stoelen en hopelijk tot ziens in onze showroom.
Het gehele team van Livin24

A. Los

Direct na ontvangst, de dozen geopend. Stond versteld hoe slecht het laswerk was. Waarschijnlijk geen eindcontrole, want er waren pijpendelen niet goed aan elkaar gelast. Erop gereageerd.
Zij...
Zij boden een korting aan wat ja en nee bij mij teweeg bracht. Heb daarom met gemengde gevoelens aangenomen wat zij boden.
Ik koop in het vervolg niet meer online!

eindcontrole

Beste A. Los,
Beste A. Los,
Wij schrikken enorm van deze slechte beoordeling. Als bedrijf is het leveren van kwalitatief goede producten ontzettend belangrijk en daarom zou ik graag persoonlijk met u in contact komen om te kijken wat er is misgegaan.

Stoel

Mooie stoel besteld met fijn zitcomfor. prijs kwaliteitverhouding prima. Foto's goede weergave van de werkelijke stoel.

Beste Klant,
Bedankt voor je prachtige review en wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met ons en onze content afdeling, zij doen natuurlijk ontzettend hun best om deze prachtige foto's te maken!
Wij wensen je veel plezier en verwelkomen je graag snel weer!

John Veraa

Wij zijn zeer tevreden over deze zaak.
Er werden 2 verkeerde stoelen geleverd.
Na een telefoontje kregen we een retourlabel en 2 dagen daarna was het al omgeruild.
We werden heel...
Wij zijn zeer tevreden over deze zaak.
Er werden 2 verkeerde stoelen geleverd.
We werden heel vriendelijk geholpen door de klantenservice.
Ze hebben een heel mooie showroom in Amersfoort, waar we gastvrij werden ontvangen met heerlijke koffer luxe bonbons.

Geen verbetering mogelijk

Beste John,
Beste John,
Bedankt voor mooie score en de complimenten over onze showroom in Amersfoort! Dit ga ik doorgeven aan ons team in Amersfoort. Wij zijn blij dat onze collega's van de klantenservice je snel hebben geholpen en alles na tevredenheid is opgelost.
Veel plezier met de stoelen en hopelijk tot ziens! De koffie & heerlijke bonbons staan altijd klaar :)

Anita

Kon kiezen welke dag voor levering. Top!

Nvt op

Beste Anita,
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de keuze voor een gewenste leverdatum goed is bevallen.
Veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot...
Beste Anita,
Veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot ziens!
het gehele team van Livin24

Berry

Mooie stoelen vlugge levering

Door gaan op deze weg

Beste Berry,
bedankt voor het schrijven van je review, wat een prachtige score! Hier krijgen wij een lach van op onze gezichten.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige meubels en tot...
Beste Berry,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige meubels en tot snel!

A.J.van Zanten

Vier stoelen besteld en inderdaad de dag erna geleverd.
Vier stoelen besteld en inderdaad de dag erna geleverd.
Helaas blijken de leuningen die gemonteerd moet worden niet in de juiste hoek te staan waardoor ze dus niet passen op de stoel. Klantendienst gebeld en die gaf toe dat met dit model stoel meer problemen waren.

Echter moet ik eerst beeldmateriaal maken en uploaden naar de firma Livin24 eer ze genegen zijn om de stoelen om te ruilen !

Na mijn frustratie geuit te hebben dat het al vervelend is dat een product met gekende problemen uitgeleverd wordt aan nietsvermoedende klanten en dan nog eens de bewijslast bij de koper te leggen omdat dat "beleid" is van de firma vind ik onacceptabel en heb dan ook direct de koop ontbonden ...

Helaas is hun retourbeleid wel dat je deze onmogelijke formaten dozen ( alles komt gedemonteerd aan bij je...) ZELF naar PostNL of DHL moet brengen..!
Dus niet zoals bij normale bedrijven dat het ook netjes opgehaald wordt na een fout die zij notabene maken !! ( BOL.com doet dat wel bijvoorbeeld..)

Leuk !....met de scootmobiel !...

Vriendelijkheid/ empathie jegens klanten verbeteren.
Producten met gekende problemen NIET alsnog proberen te verkopen !!!

Beste A.J. Van Zanten,
Beste A.J. Van Zanten,
Wij schrikken enorm van deze slechte beoordeling. Als bedrijf is klantvriendelijkheid en een juiste levering ontzettend belangrijk en daarom zou ik graag persoonlijk met u in contact komen om te kijken wat er is misgegaan.
Helaas kan ik geen conversatie terug vinden over het bovenstaande. Zou u uw case, ordernummer en contactgegevens willen mailen naar klantenservice@livin24.com t.n.v. Joëlla dan pak ik de case direct op en kom ik graag met u in contact om naar een oplossing te kijken.
Ik verneem graag van u!
Groet,