LIVIN24

Marjon Grootens

SUPER!!!!!

Geen enkele

Beste Marjon,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review, hier worden wij natuurlijk ook blij van.
Wij wensen jou veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel in onze...
Beste Marjon,
Wij wensen jou veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel in onze webshop!

Yolanda

Waardeloos!

Reageren. Oplossend gericht denken

Beste Yolanda,
Bedankt voor jouw review, wat vervelend om te horen dat jij niet tevreden bent over ons.
Beste Yolanda,
Ik heb direct met je meegekeken maar helaas kan ik geen gegevens vinden op het door jou doorgegeven e-mail adres.
Ik heb jou zojuist een e-mail verstuurd om in contact te komen!
Wij zien graag een reactie tegemoet om dit snel voor jou te kunnen oplossen.
Ons excuus voor het ongemak!

Particulier

Ik ben erg blij met mijn aankoop en zal zeker de side bezoeken zodra het nodig is ?

Heb ik niet alles is naar wens gegaan

Beste Particulier,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review, dit vinden wij natuurlijk leuk om te zien!
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Morris eetkamerstoelen...
Beste Particulier,
Wij wensen jou veel plezier met jouw prachtige nieuwe Morris eetkamerstoelen en zien jullie graag terug in onze webshop of een van onze showrooms!

Trefpunt Operahuis

Snelle service

Beste Trefpunt Operahuis,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review, daar worden wij uiteraard ook erg blij van.
Heel veel plezier gewenst met jullie bestelling en hopelijk tot een...
Beste Trefpunt Operahuis,
Heel veel plezier gewenst met jullie bestelling en hopelijk tot een volgende keer!

Westera

Wij waren al een tijdje aan het rondkijken op internet naar barkrukken. Op de site hadden we leuke modellen gezien, en zijn vervolgens in de showroom in Amersfoort wezen kijken. Daar werden we heel... Wij waren al een tijdje aan het rondkijken op internet naar barkrukken. Op de site hadden we leuke modellen gezien, en zijn vervolgens in de showroom in Amersfoort wezen kijken. Daar werden we heel vriendelijk geholpen en kregen we goede adviezen mee voor het aanschaffen van een barkruk, een paar weken later aangeschaft. Snel bezorgd, goed verpakt en het belangrijkste.. Hele mooie stoelen voor een fijn prijsje.

Beste Westera,
Beste Westera,
Wat leuk om te horen dat jullie een bezoekje hebben gebracht aan onze showroom in Amersfoort, wij zijn blij om te horen dat jullie tevreden zijn met ons.
Heel veel plezier gewenst met jouw prachtige nieuwe Mikky barkrukken en hopelijk tot een volgende keer!

Jansen

Nog geen ervaring, was in opdracht van onze dochter, die in Frankrijk woont, heb ze wel bekeken en ik vind ze erg mooi. Hoop voor haar dat ze in aanmerking komt voor het teruggave van het aankoop... Nog geen ervaring, was in opdracht van onze dochter, die in Frankrijk woont, heb ze wel bekeken en ik vind ze erg mooi. Hoop voor haar dat ze in aanmerking komt voor het teruggave van het aankoop bedrag.

Beste Jansen,
Wij duimen mee voor jullie dochter met de actie voor het terugwinnen van het...
Beste Jansen,
Wij duimen mee voor jullie dochter met de actie voor het terugwinnen van het aankoopbedrag!
Heel veel plezier gewenst met jouw dochter haar prachtige nieuwe salontafel set en hopelijk tot een volgende keer!

JAJ Van der Laan

Een prachtige stoel heb ik gekocht. Wat je ziet op de afbeelding krijg je ook. De levering was snel en het product was goed verpakt om beschadiging te voorkomen. Het onderstel was makkelijk te... Een prachtige stoel heb ik gekocht. Wat je ziet op de afbeelding krijg je ook. De levering was snel en het product was goed verpakt om beschadiging te voorkomen. Het onderstel was makkelijk te plaatsen met bijgeleverde sleutel.

Ik heb geen verbeterpunten.

Beste JAJ van der Laan,
Wij vinden het leuk om te horen dat jij blij bent met onze werkwijze en...
Beste JAJ van der Laan,
Wij vinden het leuk om te horen dat jij blij bent met onze werkwijze en service.
Heel veel plezier gewenst met jouw prachtige nieuwe Ohio fauteuil en hopelijk tot een volgende keer!

Peeters

Uittekende ervaring.
Barkrukken gekocht. We hadden een beschadiging en een constructie foutje maar per omgaande werd het probleem
opgelost. Een dik vet compliment is hier op zijn plaats.

Beste Peeters,
Beste Peeters,
Wat vervelend om te horen dat jij in eerste instantie een beschadigde barkruk hebben ontvangen, wij vinden het leuk om te zien dat jij tevreden bent met onze oplossing.
Heel veel plezier gewenst met jouw prachtige nieuwe barkrukken en hopelijk tot een volgende keer!

Willem van Geest

Vlotte levering. Goede info over het produkt op de site. Prima kwaliteit produkt.

Beste Willem,
Heel veel plezier gewenst met jouw bestelling en hopelijk tot een volgende keer!...
Beste Willem,

Rita Coninx

Heel blij met mijn aankoop

Alles super

Beste Rita Coninx,
Heel veel plezier gewenst met jouw bestelling en hopelijk tot een volgende...
Beste Rita Coninx,