LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Rahwana Dekkers

Super goed, 3 items gekocht en over alle 3 enthousiast.

Betere verzenddozen. 2 items samen verzonden in een grotere doos, deze doos kwam beschadigd aan. Items gelukkig niet beschadigd.

Beste Rahwana,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review, daar worden wij uiteraard ook erg blij van.
Beste Rahwana,
Wij gaan jouw feedback meenemen en hopen dat jij hier in de toekomst niet meer tegen aanloopt!
Heel veel plezier gewenst met jouw bestelde salontafel set en hopelijk tot een volgende keer!

Koekelcoren hilde

Mooie stoel

Niets

Beste Koekelcoren Hilde,
Heel veel plezier gewenst met jouw bestelde Butterfly chair en...
Beste Koekelcoren Hilde,
Heel veel plezier gewenst met jouw bestelde Butterfly chair en hopelijk tot een volgende keer!

Hennie Kuijten-Boelen

Keurig ingepakt en tevens afgeleverd.

Beste Hennie,
Beste Hennie,

Nadia

(Bewerkt)

Hallo!?.... we hebben een keukentafel en stoelen gekocht. Een dag later waren ze er al. Fantastisch....echter er was schade aan het tafelblad. Kan gebeuren...dus ik heb direct via mail contact... Hallo!?.... we hebben een keukentafel en stoelen gekocht. Een dag later waren ze er al. Fantastisch....echter er was schade aan het tafelblad. Kan gebeuren...dus ik heb direct via mail contact opgenomen met de klantendienst...tot 2 maal toe...geen reactie van het bedrijf. Zo jammer...Hopelijk hoor ik deze week Hoe we dit kunnen rechtzetten.

Telefoon gekregen van het bedrijf nav mijn review. Ze hadden blijkbaar onmiddellijk gereageerd doch ik heb de mail niet ontvangen (ook niet in spam). Met de telefoon was de ruiling zeer snel en correct geregeld. Nog geen twee dagen later had ik een nieuwe tafel.
Dus nu super tevreden.

Snelheid van reactie bij klacht en als klant op mail niet reageert, sneller telefonisch contactopnemen

Beste Nadia,
Bedankt voor het aanpassen van jouw review, daar worden wij natuurlijk erg blij van!
Beste Nadia,
Wij vinden het vooralsnog erg vervelend dat jij onze e-mail niet hebt ontvangen en hierdoor lang hebt moeten wachten op een oplossing.
Wij vinden het fijn jou telefonisch te hebben gesproken en jouw klacht hebben opgelost.
Wij wensen jou veel plezier met je prachtige nieuwe tafel en zien je graag terug in onze webshop!
Team LIVIN24

ameye

Nieuwe stoelen besteld , zitten super zalig en zijn ook heel mooi geen

Beste Ameye,
Heel veel plezier gewenst met jouw bestelling en hopelijk tot een volgende keer!...
Beste Ameye,

Freek Janssen

Alles naar grote tevredenheid

Een leveringstijdslot van bv drie uur ipv uw product wordt afgeleverd tussen 8 en 18 uur

Beste Freek,
Beste Freek,
Wij gaan jouw feedback meenemen en hopen dat jij hier in de toekomst niet meer tegen aan loopt.

Hans

Alles top!

Beste Hans,
Beste Hans,
Wij wensen jou heel veel plezier gewenst met jouw bestelling en hopelijk tot een volgende keer!

Henny dekker

Eer goed!

Nvt

Beste Henny,
Beste Henny,

Heemskerk

Zeer goed en snel geleverd

Beste Heemskerk,
Heel veel plezier gewenst met jouw bestelling en hopelijk tot een volgende...
Beste Heemskerk,

Prive

Enorm tevreden ging iets langer duren hadden ze laten weten maar op twee weken geleverd en super mooi dikke duim

Niks

Beste Prive,
Beste Prive,
Heel veel plezier gewenst met jouw prachtige Lucy salontafel set!, we hopen dat deze een mooi plekje heeft gekregen in jouw interieur.
Hopelijk tot een volgende keer!
Team LIVIN24