LIVIN24

Joelle

Top!

Nvt

Beste Joelle,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review, daar worden wij uiteraard ook erg blij van.
Heel veel plezier gewenst met jouw bestelling en hopelijk tot een volgende keer!...
Beste Joelle,

Robert Waanders

Prima communicatie en snelle hulp

Geen tips eigenlijk, prima geholpen!

Beste Michel,
Fijn dat het contact en de communicatie goed is verlopen, veel plezier met jouw bestelling en hopelijk tot een volgende keer!

Mevr. Kouwenberg

Fantastisch. Prachtige fauteuil besteld bij Livin24 en hij was nog mooier dan op de foto's. Supersnelle levering. Dit bedrijf wordt door ons zéér aanbevolen. Heel graag tot een volgende keer.

Beste Mevr. Kouwenberg,
Heel veel plezier gewenst met jouw mooie fauteuil, we hopen dat deze...
Beste Mevr. Kouwenberg,
Heel veel plezier gewenst met jouw mooie fauteuil, we hopen dat deze een mooi plekje heeft gekregen in jouw interieur.
Hopelijk tot een volgende keer!

Mariska

Mooie meubelen met mooie prijzen en snelle levering.

Klein verbeterpuntje, berichtje sturen als het verzonden is.

Beste Mariska,
Beste Mariska,

Podevyn

Heel blij met de barstoel Morris
Perfect hoe wij het graag wilden

Er mankeerde een stuk in
Mss eerst controleren of alles erbij zit
Maar was dag nadien al opgestuurd

Beste Podevyn,
Beste Podevyn,
Heel veel plezier gewenst met jouw barstoel Morris we hopen dat deze een mooi plekje heeft gekregen in jouw interieur.
Hopelijk tot een volgende keer!

Michel

Zeer goede ervaring met deze verkoper, mooie stoelen en goed verpakt

Levertijd ,wellicht door Corona, iets langer dan verwacht, maar nog aanvaardbaar

Annie Talla

Helemaal ?

Zijn goed

Beste Annie,
Beste Annie,

Petra van Bijsteren

Ik ben erg ontevreden! Krijg namelijk al een mail met het verzoek een review te schrijven, terwijl ik het bestelde product nog niet eens geleverd heb gekregen! Al eens gebeld met klantenservice en... Ik ben erg ontevreden! Krijg namelijk al een mail met het verzoek een review te schrijven, terwijl ik het bestelde product nog niet eens geleverd heb gekregen! Al eens gebeld met klantenservice en volgens medewerker zou het snel geleverd worden, maar tot op heden nog niets. Wederom geprobeerd klantenservice te bellen, maar kreeg geen contact! Al met al is de lol er wel van af!
Petra van Bijsteren

Laat weten als producten langer duren met leveren. Betere bereikbaarheid klantenservice.

Beste Petra,
Bedankt voor je review en wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent.
Beste Petra,
Bedankt voor je review en wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent.
Wij vinden het ontzettend vervelend om te horen dat je je bestelde salontafel Marmer nog niet hebt ontvangen, ik heb direct met je meegekeken en zie dat wij deze morgen vanuit onze leverancier verwachten, hierna proberen wij deze zo snel mogelijk te versturen aan jou!
Daarnaast hebben wij helaas een telefoonstoring gehad waardoor wij niet telefonisch bereikbaar waren, hiervoor ons excuus.
Wij hopen dat je je bestelde salontafel snel kan ontvangen!
Nogmaals ons excuus voor het ongemak, mochten er nog vragen zijn vernemen wij deze graag.
Groetjes,
Team LIVIN24

Linda

Heel goed! Snelle levering, super goede klantenservice. Product was beschadigd, meteen een nieuwe toegestuurd gekregen en de oude werd met post.nl op hun kosten aan de deur opgehaald.
Zou er...
Zou er zeker bestellen!

Beste Linda,
Beste Linda,
Heel veel plezier gewenst met jouw mooie vloerlamp en hopelijk tot een volgende keer!

Mariëlle

We zouden de volgende dag alles geleverd krijgen, maar helaas de tafel ontbrak. Gebeld en klantenservice slecht te bereiken. Zeg maar niet te bereiken. Uiteindelijk 1 x gelukt. Ze zouden de tafel... We zouden de volgende dag alles geleverd krijgen, maar helaas de tafel ontbrak. Gebeld en klantenservice slecht te bereiken. Zeg maar niet te bereiken. Uiteindelijk 1 x gelukt. Ze zouden de tafel opsturen en dopjes. Track en Trace gekregen. Bleken de dopjes te zijn, door de brievenbus. Ik ben nu al anderhalve week aan t bellen, ze zijn onbereikbaar. Echt gewoon 2 dagen in gesprektoon. PostNL stuurt mailtje dat een pakket niet geladen kon worden, omdat ze die niet konden vinden. Staat geen track en trace bij. Kan ik niks mee. Woest ben ik. Ik kan dus niets, behalve naar Amersfoort rijden en daar de tafel uit de winkel te halen. Echt zooooo niet leuk!!!

Klantenservice bereikbaarheid

Beste Mariëlle,
Bedankt voor je review en wat ontzettend vervelend om te horen!
Beste Mariëlle,
Bedankt voor je review en wat ontzettend vervelend om te horen!
Helaas hebben wij afgelopen, zoals aangegeven op de website, een telefoonstoring gehad waardoor wij helaas niet bereikbaar waren, ons excuus hiervoor.
Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zullen wij de kwijtgeraakte zending zo snel mogelijk opnieuw voor jou versturen.
Wij hopen dat het hiermee snel opgelost is en jij je review wilt herzien.
Nogmaals ons excuus voor het ongemak!
Groetjes,
Team LIVIN24