LIVIN24

1939 Reviews

Rene VD linde

Prima en snelle levering

Beste Rene,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review, daar worden wij uiteraard ook erg blij van.
Heel veel plezier gewenst met jouw bestelling en hopelijk tot een volgende keer!...
Beste Rene,
Team Livin24

Gee van der Garde

Ik ben erg tevreden over mijn barkrukken. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Geen.

Beste Gee,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons.
Beste Gee,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe barkruk Rocky en zien je graag terug in onze website!

Kiki

Top! Super mooie lampen besteld. Toen er iets kapot was, had ik de volgende dag al een nieuwe. Super service.

Beste Kiki,
Beste Kiki,
Wat vervelend dat jij in eerste instantie een product had ontvangen met schade, wij zijn bij dat wij het hebben kunnen oplossen!
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe laptoptafel en zien je graag terug in onze webshop!

Rob Vonk

Prima bedrijf. Levering was helaas door problemen zeer laat. Maar service keurig!

3 x mail gehad dat levering eraan kwam, geen melding dat het weer vertraagd was. Ik moest elke keer zelf vragen.

Beste Rob,
Bedankt voor je bericht en wat fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Beste Rob,
Bedankt voor je bericht en wat fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Wij vinden het spijtig dat jouw levering vertraagd was en jij hier niet van op de hoogte bent gebracht, ons excuus hiervoor! Wij gaan je feedback meenemen en hopen dat je hier in de toekomst niet meer tegen aan loopt.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Austin Fauteuil en zien je graag terug in onze webshop!

R.F. van Burink

Ik was op zoek naar betaalbare barkrukken met Scandinavische uitstraling en die heb ik bij Livin24 gevonden. De foto's van en informatie over de barkrukken was erg duidelijk waardoor de keuze... Ik was op zoek naar betaalbare barkrukken met Scandinavische uitstraling en die heb ik bij Livin24 gevonden. De foto's van en informatie over de barkrukken was erg duidelijk waardoor de keuze makkelijk was. Ook het bestellen ging makkelijk en ik had de barkrukken binnen een paar dagen in huis.

Persoonlijk vond ik het filmpje dat was opgenomen over de barkrukken helemaal niets. Het kwam op mij wat goedkoop over.

Beste R.F. Van Burink,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons en onze service.
Wij gaan je feedback meenemen en doorgeven aan onze content afdeling...
Beste R.F. Van Burink,
Wij gaan je feedback meenemen en doorgeven aan onze content afdeling en hopen dat je hier in de toekomst niet meer tegen aan loopt.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige Ellen barkrukken en zien je graag terug in onze website!

Baijens

Goede service

Ga zo door

Beste Baijens,
Bedankt voor je mooie review en wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met ons.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Lauren bakrukken.
Tot ziens in onze...
Beste Baijens,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Lauren bakrukken.
Tot ziens in onze webshop!
groetjes,

A Brouwer

Snelle levering.goed producten

Beste A Brouwer,
Beste A Brouwer,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Barrel stoelen en zien je graag terug in onze website!

Maikel

Komen gemaake afspraken goed na product is goed en snelle levering.

Beste Maikel,
Beste Maikel,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Lauren Barkrukken en zien je graag terug in onze webshop!

N. van der Veldt

Snelle levering. Product is prima en voldoet aan de beschrijving.

Beste N. Van der Veldt,
Beste N. Van der Veldt,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Magda kapstok en zien je graag nog eens terug!

Christel van den Einden

Top service

Beste Christel,
Bedankt voor je mooie review en wat leuk dat je tevreden bent met onze service!
Beste Christel,
Bedankt voor je mooie review en wat leuk dat je tevreden bent met onze service!
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe lampen en zien je graag terug in onze webshop!