LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Marjan Koelewijn

Supersnel bezorgd en een prachtig product

Beste Marjan,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe TV Meubel!
Tot ziens in onze...
Beste Marjan,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe TV Meubel!

Riet Kooge

Prachtige industriële barkrukken gekocht! Een rijkdom voor onze mooie keuken!

Geen! Alles was prima in orde!

Beste Riet,
Beste Riet,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Lauren barkrukken en zien je graag terug in onze webshop!

Erwin van Wingerden

Goede service en mooie producten

Lampen in de showroom ophangen

Beste Erwin van Wingerden,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons!
Wij gaan je feedback meenemen en hopen dat je hier in de toekomst...
Beste Erwin van Wingerden,
Wij gaan je feedback meenemen en hopen dat je hier in de toekomst niet meer tegen aan loopt!
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe hanglamp en zien je graag terug in onze webshop/showroom!

Deckers

Was voor de eerste keer dat ik via website iets koop. snelle levering , eetkamerstoelen waren goed verpakt.

Beste Deckers,
Beste Deckers,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe eetkamerstoelen en zien je graag terug in onze webshop!

H Heemskerk

Ik zit nog op 2 van 4 zittingen te wachten er waren er 2 kapot

Betere communicatie

Beste H Heemskerk,
Bedankt voor je review en wat vervelend om te horen dat jij nog aan het wachten bent op 2 zittingen.
Ik zie dat wij contact met je hebben gehad en deze zo snel mogelijk...
Beste H Heemskerk,
Ik zie dat wij contact met je hebben gehad en deze zo snel mogelijk aan je gaan verzenden.
Wij hopen dat je zo snel mogelijk kan gaan genieten van jouw nieuwe Furtado eetkamerstoelen!

Stijn Aan De Stegge

Via Google ben ik voor het eerst in contact gekomen met Livin24. Ik was voor onze nieuwe woning op zoek naar 8 nieuwe eetkamer stoelen en 4 bijpassende barkrukken. Normaal gesproken zou ik niet zo... Via Google ben ik voor het eerst in contact gekomen met Livin24. Ik was voor onze nieuwe woning op zoek naar 8 nieuwe eetkamer stoelen en 4 bijpassende barkrukken. Normaal gesproken zou ik niet zo snel meubels online bestellen omdat ik het ook belangrijk vind dat het lekker zit maar door de productvideo’s werd mij duidelijk dat dit wel goed zat. Meubels zijn keurig geleverd op de dag dat ik had aangegeven bij mijn bestelling. Ik heb de bezorger van postNL wel moeten helpen want het is onmenselijk iemand alleen op pad te sturen met zulke grote pakketten en een buitentemperatuur van 30+ graden en nog 200 pakketten te moeten leveren die dag. Dit ligt natuurlijk niet aan Livin24 maar wellicht dat jullie hier wel over in gesprek kunnen met PostNL. De stoelen waren zeer eenvoudig in elkaar te zetten en staan nog mooier dan verwacht in onze moderne nieuwe keuken en ze zitten inderdaad heerlijk! We gaan graag snel kijken in de showroom in Amersfoort want we zijn erg tevreden.

Beste Stijn,
Bedankt voor je ontzettend mooie review en wat fijn om te horen dat je zo te bespreken bent over ons.
Wij gaan je feedback meenemen en zullen dit gaan oppakken met PostNL en...
Beste Stijn,
Wij gaan je feedback meenemen en zullen dit gaan oppakken met PostNL en hopen dat je hier in de toekomst niet meer tegen aan loopt.
Wij vinden het erg leuk om te horen dat je tevreden bent met je eetkamerstoelen Toby en de Toby barkrukken!
We verwelkomen je graag in onze showroom in Amersfoort!

S

Mooie barkrukken

Snellere levering

Beste S,
Bedankt voor je mooie review en wat leuk om te horen dat je tevreden bent!
Beste S,
Bedankt voor je mooie review en wat leuk om te horen dat je tevreden bent!
Wij wensen jou veel plezier met je prachtige nieuwe barrel barkrukken en zien je graag terug in onze webshop!

Fam driessen

Zeer fijne ervaring. Mooie krukken besteld en erna nog eentje. Helaas was deze beschadigd maar konden we zonder porblemen terug sturen, waarna het geld snel terug gestort werd.
Tijdjes laten...
Tijdjes laten was de naad van een kruk kapot,ook dit wordt weer super goed opgelost en we krijgen een nieuwe zitting opgestuurd! Een topservice dus! Bedankt zal zeker vaker bij jullie gaan bestellen! Kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Beste Fam Driessen,
Bedankt voor jullie mooie review en wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn.
Beste Fam Driessen,
Wat jammer om te horen dat jullie in eerste instantie een beschadigde barkruk hebben ontvangen. Wij zij blij dat wij dit uiteindelijk met je hebben kunnen oplossen.
Wij wensen jou veel plezier met je prachtige Texas barkrukken en vinden het leuk om te horen dat jullie zo over ons te spreken zijn!

Noa

Had 4 stoelen besteld wel hele mooie alleen moest 4 maanden wachten voordat ik eindelijk de stoelen had

Snellere levering

Beste Noa,
Bedankt voor je review en wat fijn dat je tevreden bent met je stoelen.
Beste Noa,
Bedankt voor je review en wat fijn dat je tevreden bent met je stoelen.
Wij vinden het jammer om te horen dat jij een langere tijd op je bestelling moest wachten maar hopen dat je hier alsnog veel plezier van gaat beleven!
Wij gaan je feedback meenemen en hopen dat je hier in de toekomst niet meer tegen aan loopt.

Wendy

(Bewerkt)

Bedroevend slecht!

We wachten nu al een week op retourlabels maar krijgen geen reactie. Op mail wordt (bijna) niet gereageerd en als je belt krijg je een bandje: ‘Op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar... We wachten nu al een week op retourlabels maar krijgen geen reactie. Op mail wordt (bijna) niet gereageerd en als je belt krijg je een bandje: ‘Op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar probeer het later nog een’ en wordt de verbinding verbroken. We hebben Livin24 meerdere kansen gegeven jammer dat ze hier geen gebruik van maken.

Update: Blijkbaar kwamen de labels niet aan, uiteindelijk heeft Dagmar vanaf haar account gemaild en kwamen de labels wel aan. Heel raar want ze stonden ook niet in de spam folder. Na het retourneren heeft Dagmar het wederom netjes opgepakt en gezorgd dat de terugbetaling snel en soepel verliep. Mijn mening is dus, dankzij Dagmar, bijgesteld en heb de review hierop aangepast!