LIVIN24

1939 Reviews

Ruth

Heel erg goed

Beste Ruth,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons.
Beste Ruth,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Barrel barkrukken en zien je graag terug in onze webshop!

Hazelhekke

Knap geregeld goede ervaring

Beste Hazelhekke,
Bedankt voor je fijne review en wat leuk om te horen dat je tevreden bent met ons.
Beste Hazelhekke,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Lauren barkrukken en zien je graag terug in onze webshop!

Natascha

Prima, overzichtelijke site. Snel in reactie. Producten zeer goed verpakt. Wel even wachten op de goederen, maar dat is altijd bij meubels.

Beste Natascha,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat leuk om te horen dat je tevreden bent met ons.
Beste Natascha,
Wij wensen jou veel plezier met je prachtige nieuwe Barrel barkrukken en zien je graag terug in onze webshop!

Henny

Mooie website en correcte levering

?

Beste Henny,
Beste Henny,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe barkrukken en zien je graag terug in onze webshop!

Winny Doveren

We hebben bij u twee salontafels besteld. Deze zijn goed verpakt zonder beschadiging geleverd perfect. Tevens op het afgesproken tijdstip, alles is naar wens verlopen.

Nee goeie service geen op of aanmerkingen top.

Beste Winny Doveren,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons.
Wij wensen jou veel plezier met je prachtige nieuwe salontafel set en...
Beste Winny Doveren,
Wij wensen jou veel plezier met je prachtige nieuwe salontafel set en zien jou graag terug in onze showroom!

Wil Staring

Wij hebben en hele positieve ervaring met dit bedrijf.Vriendelijke verkoper, snelle levering, vriendelijke bezorgers. Zondag alles kunnen bekijken in een mooie showroom en dinsdag al in huis. Als... Wij hebben en hele positieve ervaring met dit bedrijf.Vriendelijke verkoper, snelle levering, vriendelijke bezorgers. Zondag alles kunnen bekijken in een mooie showroom en dinsdag al in huis. Als cadeautje ook nog een mooie korting op prachtige kwaliteit meubels. Niets dan lof!

Beste Wil,
Hartelijk dank voor het schrijven van jouw mooie review, daar zijn wij uiteraard erg blij mee.
Heel veel plezier gewenst met de nieuwe buffet kast en het TV-meubel.
Hopelijk...
Beste Wil,
Heel veel plezier gewenst met de nieuwe buffet kast en het TV-meubel.
Hopelijk zien wij jou gauw weer in onze showroom/webshop!
Team Livin24

de Lijster

Na een trage aflevering, hebben we samen tot een goede oplossing en afsluiting kunnen komen. Alle lof om problemen op te lossen. We zijn heel erg tevreden!

In ieder geval de juiste levertijd doorgeven.

Beste De Lijster,
bedankt voor het aanpassen van jouw review en wat fijn om te horen dat je alsnog tevreden bent met ons.
Ik ben blij dat wij samen tot een positieve afsluiting hebben kunnen...
Beste De Lijster,
Ik ben blij dat wij samen tot een positieve afsluiting hebben kunnen zorgen en hoop dat jij nog veel plezier gaat beleven van jouw prachtige nieuwe Paris Bench en zien jou graag terug in onze webshop!

Petra Smits

Ik moest en zou 2 nieuwe barkrukken hebben ipv die kraak krukken van een meubelgigant en die waren ook nog eens duurder , maar ik heb deze gevonden via een spelletje dat ik altijd speel op fb . Ik moest en zou 2 nieuwe barkrukken hebben ipv die kraak krukken van een meubelgigant en die waren ook nog eens duurder , maar ik heb deze gevonden via een spelletje dat ik altijd speel op fb .
Daar zag ik livin24 voorbij komen .
Ik nieuwsgierig en zie in mijn keuken ,2 prachtige barkrukken met dezelfde stof als mijn huiskamer stoelen van livin24.
Ik ben hier ook ontzettend blij mee .
En duur waren ze ook niet ,plus er ging nog €10 van het totaalbedrag af met de welkomst bonus .
Mooi meegenomen voor een hele goede kwaliteit van barkrukken.
Ik raad andere mensen ten zeerste aan om eerst daar eens een kijkje te nemen .

Niets

Beste Petra Smits,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons.
Wij vinden het erg leuk om te horen dat je onze service en producten zo fijn...
Beste Petra Smits,
Wij vinden het erg leuk om te horen dat je onze service en producten zo fijn vindt.
Wij wensen jou veel plezier met je prachtige nieuwe Morris barkrukken en zie je graag terug in onze webshop!

Sykora

Op zondag 23/05 (Pinksteren) de orderbevestiging ontvangen en op zaterdag 29/05 werd de bestelling geleverd. Alles in prima staat, alleen een klein hoekje van de doos was gescheurd.

Voor een niet al te handige persoon zou een korte handleiding zeer nuttig zijn. Voor mezelf vormde het samenstellen van de stoel geen probleem.

Beste Sykora,
Beste Sykora,
Wij gaan je feedback meenemen, wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Barkruk!
Tot ziens in onze webshop!

Linda

Hele fijne en overzichtelijke website. Tijdens mijn zoektocht naar barstoelen kon ik nergens de specificaties allemaal tegelijk vinden die ik belangrijk vond. Tot ik bij livin24 keek. Belastbaar... Hele fijne en overzichtelijke website. Tijdens mijn zoektocht naar barstoelen kon ik nergens de specificaties allemaal tegelijk vinden die ik belangrijk vond. Tot ik bij livin24 keek. Belastbaar gewicht, afmetingen en zithoogte. Top. Eenmaal het juiste stofje, kleur en model uitgezocht ging het bestellen super snel! Groot pluspunt was ook nog eens dat je de leverdatum en tijdsblok kon kiezen. Ik zeg 10 punten hoor!

Ik had graag gewild dat de orderbevestiging sneller wordt gestuurd, kwam na een dag dus ging ik aan mezelf twijffelen of de bestelling wel goed was gegaan.

Beste Linda,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.
Beste Linda,
Wij zullen jouw feedback meenemen en hopen dat je hier in de toekomst niet meer tegen aan loopt.
Wij wensen jou veel plezier en hopen dat je lang mag gaan genieten van je prachtige nieuwe Block barkukken en zien je heel graag terug in onze webshop!