LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Laura

Heel tevreden! Product voldoet volledig aan de beschrijving en werd bovendien heel vlot en snel geleverd.

Niets te vermelden

Beste Laura,
Bedankt voor je fijne review en wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met ons.
Beste Laura,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Hocker Beau en zien je graag terug in onze webshop!

Miriam

Mijn ervaring is goed. Het product was precies zoals beschreven en verwacht. Ben er heel blij mee. Best snel geleverd ook.

Beste Miriam,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons.
Beste Miriam,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige Hocker Tess en zien je graag terug in onze webshop!

Manon

Goed.

Levering ging niet helemaal goed, maar prima opgelost.

Beste Manon,
Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent.
Beste Manon,
Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent.
Wij vinden het vervelend om te horen dat de levering in eerste instantie niet geheel naar wens verliep maar vinden het fijn om te horen dat dit is opgelost!
Wij wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag terug in onze webshop!

A.

Ik zou hier niet weer bestellen

Eerlijk communiceren over levertijden

Beste A.,
Bedankt voor je review en wat jammer om te horen dat je niet meer bij ons wilt bestellen.
Beste A.,
Wij hebben met je meegekeken en zien dat het om de Ohio fauteuil gaat, helaas hebben wij hier een aantal vertragingen in gehad waardoor wij deze helaas nog niet hebben kunnen uitleveren.
Wij hopen dat je snel kan gaan genieten van je prachtige Ohio fauteuil en mochten er nog vragen zijn helpen wij graag.

Van den Berg

Kapstok besteld , waarvan de houten hoedenplank zeer knullig en met scheve schroeven was vastgezet. Na opmerking hierover een kleine financiële tegemoetkoming gekregen . Prima en daarmee voor mij... Kapstok besteld , waarvan de houten hoedenplank zeer knullig en met scheve schroeven was vastgezet. Na opmerking hierover een kleine financiële tegemoetkoming gekregen . Prima en daarmee voor mij opgelost. Maar alleen omdat ik zelf heel handig ben en e.e.a. heb kunnen verhelpen.

Check de kwaliteit van je waar

Beste Van den Berg,
Bedankt voor je review en wat vervelend om te horen dat jij niet geheel tevreden bent met je kapstok!
Wij hopen dat je ondanks de afwerking toch nog ontzettend veel...
Beste Van den Berg,
Wij hopen dat je ondanks de afwerking toch nog ontzettend veel plezier gaat hebben van je kapstok!
De financiële tegemoetkoming is inmiddels geheel geregeld, ons excuus voor het vervelende ongemak!
Mocht je nog vragen hebben helpen wij je uiteraard graag.
Tot ziens in onze webshop!

R. Wiersma

Zeer goede website winkel.

Geen idee

J. van Erp

4 Barkrukken besteld en ook ontvangen.
De dozen waren al verschillende keren open en dicht gemaakt.
4 Barkrukken besteld en ook ontvangen.
De dozen waren al verschillende keren open en dicht gemaakt.
Bij het openen en uitpakken bleek dat je wel van hele creatieve handige huize moet komen om het geheel passend en niet wiebelend in elkaar te krijgen. Gelukkig is dat in ons huis het geval dus zijn we er een zaterdag mee kwijt geweest.
Een beschadigde schroefdraad was zodanig beschadigd dat we deze opnieuw moesten draaien.
Jullie hebben geluk dat wij het hebben aangepakt en de dozen niet wederom dichtgeplakt retour hebben gestuurd.

Deze stoelen hadden echt met grote korting verkocht moeten worden.

Beste J. Van Erp,
Bedankt voor je review en wat jammer om te horen dat jij dit zo hebt ervaren.
Beste J. Van Erp,
Bedankt voor je review en wat jammer om te horen dat jij dit zo hebt ervaren.
Wij vinden het spijtig om dit te horen via een review. Wij zullen ten alle tijden mee kijken naar een juiste passende oplossing en hadden dit in jouw geval ook graag willen doen.
Wanneer er telefonisch/ per e-mail contact met ons was gezocht hadden wij je hier graag mee willen helpen.
Wij vinden het jammer dat je dit zo hebt ervaren en horen graag van je als we nog iets voor je kunnen betekenen.

Yvonne van Biezen

Alles prima geregeld. Snel bezorgd.Mooie site . Duidelijke foto.s en beschrijvingen.

Zou het niet weten

Beste Yvonne,
Beste Yvonne,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige Ivy fauteuil en zien je graag terug in onze webshop!

Tamara Verburg

Een leuke fauteuil besteld, snelle levering, alleen de eerste keer niet de goede kleur. Uiteindelijk de volgende dag goede kleur binnen, maar kapot. Nogmaals contact gehad en er zou opnieuw nieuwe... Een leuke fauteuil besteld, snelle levering, alleen de eerste keer niet de goede kleur. Uiteindelijk de volgende dag goede kleur binnen, maar kapot. Nogmaals contact gehad en er zou opnieuw nieuwe fauteuil verzonden worden, 3x scheepsrecht. Nu in goede staat en juiste kleur. Echter de verpakking was bijzonder slecht, kapotte doos.

Het ligt waarschijnlijk ook aan de chauffeur van de bezorgdienst, maar ze gaan niet netjes met de bestelling om.

Beste Tamara,
Bedankt voor je review en wat jammer om te horen dat het met jouw bestelling een aantal keer is fout gegaan, ons excuus hiervoor!
Wij nemen je feedback mee en hopen dat dit in...
Beste Tamara,
Wij nemen je feedback mee en hopen dat dit in de toekomst niet meer hoeft te gebeuren.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe fauteuil en zien je graag terug in onze webshop!

Anja Steneker

Voldoet helemaal aan de verwachting. Keurig verpakt en op tijd geleverd.

Geen.

Beste Anja,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent.
Beste Anja,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige Paris Bench en zien je graag terug in onze webshop.