LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Johanna

Uitmuntend

Zihn er niet,prima service en behulpzaam

Beste Johanna,
Bedankt voor je positieve review, fijn om te horen dat je tevreden bent.
Beste Johanna,
Bedankt voor je positieve review, fijn om te horen dat je tevreden bent.
Heel veel plezier gewenst met je mooie nieuwe Ivy fauteuil en we zien je graag nog eens terug in onze webshop!

Reina Geerlofs

Schitterende lamp. Prijs kwaliteit top. Goede service ?

Beste Reina,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons.
Wij wensen je veel plezier met je mooie nieuwe lamp.
Tot ziens in onze...
Beste Reina,
Wij wensen je veel plezier met je mooie nieuwe lamp.
Tot ziens in onze webshop!

Chantal

Super!

Deze heb ik niet

Beste Chantal,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe barkrukken en zien je graag terug in onze webshop.
Team...
Beste Chantal,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons.

Eric Peters

Snel en goede service

Beste Eric,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Beste Eric,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige Barrel eetkamerstoelen en zien je graag terug in onze webshop!

Keizer

Goed en netjes geholpen in de winkel in Emmen

We waren op afspraak ivm corona maar op dit moment geen verbeter punten

Beste Keizer,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn dat het jou is bevallen in onze showroom in Emmen.
Wij zien je graag snel terug!

Helena

Top service, erg tevreden met de kwaliteit van onze barkrukken en snel geleverd!

Zou ik zo niet kunnen bedenken

hallo Helena,
Bedankt voor de fijne woorden! Erg fijn om te horen dat jij tevreden bent met het verloop van jouw bestelling met barkrukken.
Veel plezier met de barkrukken...
hallo Helena,
Veel plezier met de barkrukken gewenst.
Livin24

Luuk

Top service en hoge kwaliteit producten. Erg tevreden met de levering en de stoelen!

Je zou bijna willen dat die er zijn. Echter heb ik ze niet gevonden!

Beste Luuk,
Beste Luuk,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige eetkamerstoelen Toby en zien je graag terug in onze webshop!

Baan

Omdat we meerdere negatieve reviews lazen na de aankoop van onze barkrukken waren we wat sceptisch. Maar het tegendeel is bewezen! De barkrukken werden snel een netjes geleverd. Toen één barkruk... Omdat we meerdere negatieve reviews lazen na de aankoop van onze barkrukken waren we wat sceptisch. Maar het tegendeel is bewezen! De barkrukken werden snel een netjes geleverd. Toen één barkruk wiebelde en we contact opnemen met de klantenservice werd er binnen een week een nieuw onderstel geleverd. De wiebelende kon ik kosteloos terug sturen. Topservice, netjes en snel!

Beste Baan,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn dat je na alles alsnog tevreden bent.
Wij doen er altijd ons best aan om alles zo goed mogelijk op te lossen.
Wij wensen je veel...
Beste Baan,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn dat je na alles alsnog tevreden bent.
Wij doen er altijd ons best aan om alles zo goed mogelijk op te lossen.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe barkrukken en zien je graag terug in onze webshop!

Imelda Helmers

Wat een mooie site en een snelle levering van het door ons bestelde bij LIVIN24

Beste Imelda,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuw barkruk Barrel en zien je...
Beste Imelda,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuw barkruk Barrel en zien je graag terug in onze webshop!

A.Uninge

Prima barkrukken

geen tips

Beste A. Uninge,
Beste A. Uninge,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige barkrukken en zien je graag terug in onze webshop!
Team LIVIN24