LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Van Slambrouck

Heel leuke stoelen, zeer vlotte levering!

stevigheid montage

Beste Edwin,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons.
Beste Edwin,
Wij zullen je feedback meenemen en hopen dat je dit in de toekomst anders zult ervaren.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Morris stoelen en zien je graag terug in onze webshop!

Annette Jansen of Lorkeers

Super goede service.

Geen verbeterpunten alles is prima geleverd

Beste Annette,
Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons en onze service.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Ivy fauteuils en zien...
Beste Annette,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Ivy fauteuils en zien je graag terug in onze webshop!

Hackelbracht Els

Snelle levering&topkwaliteit,ferm hangplank&stevige kwaliteit van het hout ??

Beste Hackelbracht Els,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat leuk om te horen dat je tevreden bent met ons en onze service.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige wandplank...
Beste Hackelbracht Els,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige wandplank en zien je graag terug in onze webshop!

slot

Fijne stoelen
op tijd geleverd

Beste Slot,
Beste Slot,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige Toby stoelen en zien je graag terug in onze webshop!

Flikweert

Goede service, snelle levering, tevreden over het produkt, goed verpakt.

Bij de instructie tekening ook een beschrijving voegen.

Beste Flikweert,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden met ons bent.
Beste Flikweert,
Wij zullen je feedback meenemen en hopen dat je hier in de toekomst niet meer tegen aan loopt.
Wij wensen je heel veel plezier met je prachtige nieuwe barkrukken en zien je graag terug in onze webshop!

Arjen

Spullen besteld met een verschillende levertijd, maar werden netjes apart geleverd. Goede kwaliteit (hunter collectie) en altijd snel/persoonlijk contact/reactie. Erg enthousiast!

Tja, eigenlijk niet een!

Beste Arjen,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons en onze service.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe ladekast en...
Beste Arjen,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe ladekast en nachtkastjes en zien je heel graag terug in onze webshop!

Danielle

Super ervaring gehad. Ik had een vraag met betrekking tot het vooruit zetten van de levertijd. Via een appje was ik onwijs snel geholpen! De stoel kwam een aantal dagen later dan verwacht, maar dat... Super ervaring gehad. Ik had een vraag met betrekking tot het vooruit zetten van de levertijd. Via een appje was ik onwijs snel geholpen! De stoel kwam een aantal dagen later dan verwacht, maar dat ligt natuurlijk bij de bezorgdiensten. Sowieso was dat geen probleem. De stoel is onwijs gaaf en ik krijg er vaak complimenten voor. Super blij mee! Ook is de website overzichtelijk met mooie productfoto’s. De stoel is exact wat ik had verwacht en hoe deze eruit zag op de website!

Wellicht is het handig om in de bestelstraat aan te kunnen geven wanneer je je artikel geleverd wilt hebben. Nu kon het (hoe gemakkelijk het ook was) alleen via de klantenservice.

Beste Danielle,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons en onze service.
Wij gaan je feedback meenemen en hopen dit in de...
Beste Danielle,
Wij gaan je feedback meenemen en hopen dit in de toekomst zal verbeteren. Wanneer je je verzending op een andere datum wil kan dit ook via het "opmerkingen" vakje bij het bestellen.
Wij wensen je heel veel plezier met je prachtige nieuwe Ivy fauteuil en hopen dat je nog veel meer complimentjes over mag krijgen.
Tot ziens in onze webshop!

Dennis

Super goede communicatie over levering grote tafel!!!

Beste Dennis,
Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.
Beste Dennis,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe tafel en zien je graag terug in onze webshop!

Gary en Yvonne

Super te vrede met de vloerlamp Kelly mangohout, voldoet volledig aan onze verwachtingen. Zo besteld snel in huis.

nvt

Beste Gary en Yvonne,
Bedankt voor jullie mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met ons.
Wij wensen jullie veel plezier met jullie met jullie...
Beste Gary en Yvonne,
Wij wensen jullie veel plezier met jullie met jullie prachtige vloerlamp Kelly en zien jullie graag terug in onze webshop!

Peter & Christina Visser

Super tevreden! mooie stoel, goed verpakt en snel zoals geleverd! Zeker tot een volgende keer!

nvt

Beste Peter & Christina,
Bedankt voor jullie mooie en positieve review en wat leuk om te horen dat jullie tevreden zijn met ons.
Wij wensen jullie veel plezier met jullie bestelling en...
Beste Peter & Christina,
Wij wensen jullie veel plezier met jullie bestelling en zien jullie graag nog eens terug!