LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Dogger

Goede service, makkelijke en overzichtelijke site met super mooie producten.
Snelle levering.

Ga zo door!!

Beste Dogger,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Ivy fauteuil en zien...
Beste Dogger,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Ivy fauteuil en zien je graag terug in onze webshop!

Bussman

Ik heb op maandagavond drie prachtige barkrukken bij Livin24 besteld die op vrijdag al geleverd werden! Als er twee werkdagen levertijd bijstaat dan is het heel mooi als het ook binnen die dagen... Ik heb op maandagavond drie prachtige barkrukken bij Livin24 besteld die op vrijdag al geleverd werden! Als er twee werkdagen levertijd bijstaat dan is het heel mooi als het ook binnen die dagen geleverd wordt, zeker omdat er in de mail ook aangegeven was dat de bestelling door de drukte vertraagd kon worden.
De krukken zijn prachtig, zitten heerlijk, staan stevig en passen perfect onder mijn keukenblad, zoals je ook kon aangeven met de hoogte bij het bestellen. Wat een goede service is dat! Verder verpakken ze de krukken heel zorgvuldig, zodat er onderweg niks met de krukken gebeuren kan en zit er een handige instructie bij de bestelling om de krukken op de juiste manier in elkaar te zetten.
Ik ben echt mega blij met de krukken en zal iedereen aanraden ze bij Livin24 te bestellen!

Het is wellicht nog een idee om aan te geven dat het slim is om met twee mensen de krukken in elkaar te zetten omdat er een stang tussen de poten geplaatst moet worden waar wat spanning op kan komen... Het is wellicht nog een idee om aan te geven dat het slim is om met twee mensen de krukken in elkaar te zetten omdat er een stang tussen de poten geplaatst moet worden waar wat spanning op kan komen te staan met het in elkaar zetten. Verder echt mega tevreden, hartelijk bedankt!

Beste Bussman,
Bedankt voor je mooie en zeer positieve review en wat ontzettend leuk om te horen dat je zo te spreken bent over ons.
Wij vinden het erg fijn om te horen dat de levering is...
Beste Bussman,
Wij vinden het erg fijn om te horen dat de levering is goed gegaan en je je barkrukken zo snel in huis had, wij verpakken al onze producten zorgvuldig om schade hier aan te voorkomen.
Wij wensen je ontzettend veel plezier met je prachtige nieuwe barkrukken en zien je graag terug in onze webshop!

Dirkje

Snelle en nette levering. Kleur zoals op de foto's. Helemaal tevreden. En helemaal blij dat het van eco leder is. Dat was net wat we zochten!

Beste Dirkje,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je blij met ons bent.
Beste Dirkje,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe eetkamerstoelen en zien je graag terug in onze webshop!

Carolina Chaigneau

Echt super leuke trendy barkrukken, snel en netjes geleverd.
Staat goed advies bij over de zithoogte etc.dat wat ik bij andere bedrijven miste.

Wat mijn betreft heb ik die niet.

Beste Carolina,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons en onze service.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe barkukken...
Beste Carolina,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe barkukken en zien je graag terug in onze showroom!

Peter van Iwaarden

Super snel geleverd. Geen enkel minpunt te verzinnen

zijn er niet

Beste Peter,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Ivy fauteuil en zien je...
Beste Peter,

M Heijboer

Salontafeltjes besteld. Netjes en snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs.

Beste M Heijboer,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe salontafeltjes en zien je...
Beste M Heijboer,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe salontafeltjes en zien je graag terug in onze webshop!

Van weert

Tevreden

Best wel wat fout gegaan met de eerste bestelling maar alles zeer netjes en snel opgelost

Beste Van Weert,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn dat je tevreden bent met ons.
Beste Van Weert,
Wat jammer dat de eerste bestelling niet geheel soepel liep maar wat fijn dat alles snel en goed is opgelost.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe barkrukken en zien je graag nog een terug in onze webshop!

Teun van 't Slot

Perfecte fauteuils! Een probleempje: het is zo goed verpakt dat het verwijderen van het verpakkingsmateriaal vele malen langer duurt dan het in elkaar zetten!?
Ze zitten heerlijk, zijn lekker...
Ze zitten heerlijk, zijn lekker zwaar en degelijk. En daarnaast ook nog eens erg mooi. Twee buren hebben aangegeven ze ook te gaan bestellen. Dat is jammer, want dan ben ik niet meer de enige met goede smaak!

Echt geen.

Beste Teun,
Bedankt voor je mooie en positieve review, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop.
De fauteuils worden goed verpakt om schade te voorkomen. Wij vinden het leuk...
Beste Teun,
De fauteuils worden goed verpakt om schade te voorkomen. Wij vinden het leuk om te horen dat je buren deze fauteuils ook erg mooi vinden, dat zijn ze ook zeker! :)
Wij wensen je veel plezier met je prachtige Ivy fauteuils en zien je heel graag nog eens terug in onze webshop!

Hoogduin

Prachtige fauteuil gekocht bij livin24

Geen tips, alles is van bestelling tot bezorging duidelijk

Beste Hoogduin,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe fauteuil en zien je graag...
Beste Hoogduin,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe fauteuil en zien je graag terug in onze webshop!

Inge van der Wijden

Helemaal oké!

Stiksel op de naden is op bepaalde plekken los (bij meerdere stoelen).

Beste Inge,
Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent.
Wij gaan je feedback meenemen en zullen hier in de toekomst op gaan letten.
Wij wensen je veel...
Beste Inge,
Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent.
Wij gaan je feedback meenemen en zullen hier in de toekomst op gaan letten.