LIVIN24

1939 beoordelingen

1939 Reviews

Susanna

Snelle en nette levering.

Jammer dat de maten van de kapstok niet goed op de site stonden.

Beste Susanna,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent.
Wij gaan je feedback meenemen!
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe...
Beste Susanna,
Wij gaan je feedback meenemen!
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe kapstok en zien je graag terug in onze webshop!

vd Velde

Goede snelle levering en met mail snelle reactie terug, kan niet anders zeggen dan super positief!

Beste vd Velde,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat leuk om te horen dat je tevreden bent met ons.
Beste vd Velde,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe tafellamp en zien je graag terug in onze webshop!

Lian Brouwers

Snelle levering .en het item was identiek aan de foto op de website . Goed en degelijk materiaal .

Geen .

Beste Lian,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige fauteuil en je mooie kussen...
Beste Lian,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige fauteuil en je mooie kussen en zien je graag terug in onze webshop!

Sander

Goede service

Nvt

Beste Sander,
Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons.
Beste Sander,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe barkrukken en zien je graag terug in onze webshop!

Esther

Vlotte levering. Snelle reactie op een vraag via de app.

Geen.

Beste Esther,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn dat je tevreden bent met ons.
Beste Esther,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe fauteuil en zien je graag terug in onze webshop!

Suze Erkens

Voor de eerste keer bij Livin24 online besteld een vloerlamp industrieel
Voor de eerste keer bij Livin24 online besteld een vloerlamp industrieel
Zondag 4 april besteld vrijdag 9 april gekregen. Ben zeer tevreden. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bij jullie ga bestellen?

Nvt

Beste Suze,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons en onze service.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe vloerlamp en...
Beste Suze,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe vloerlamp en zien je graag terug in onze webshop!

Theo Gootjes

Snelle levering, prima communicatie

Beste Theo,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Ivy fauteuil en zien...
Beste Theo,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Ivy fauteuil en zien je graag terug in onze webshop!

Corrie

Heel positief

Geen op en of aanmerkingen

Beste Corrie,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons.
Beste Corrie,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe eetkamerstoelen en zien je graag terug in onze webshop!

Angela

Snelle levering, mooie fauteuil

Beste Angela,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Julia fauteuil en...
Beste Angela,
Wij wensen je veel plezier met je prachtige nieuwe Julia fauteuil en zien je graag terug in onze webshop!

B&B 't Speulderbos

Voor onze nieuw te openen B&B in Ermelo waren we op zoek naar 2 comfortabele fauteuils. In tegenstelling tot andere webwinkels had Livin24 deze op voorraad en zijn ze binnen no-time geleverd. Ze... Voor onze nieuw te openen B&B in Ermelo waren we op zoek naar 2 comfortabele fauteuils. In tegenstelling tot andere webwinkels had Livin24 deze op voorraad en zijn ze binnen no-time geleverd. Ze maken de slogan dus echt waar: vandaag besteld, morgen in huis. Top service!

Geen.

Beste B&B 't Speulderbos,
Bedankt voor jullie mooie en positieve review en wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service.
Wij wensen je veel plezier met jullie prachtige...
Beste B&B 't Speulderbos,
Wij wensen je veel plezier met jullie prachtige nieuwe fauteuils en zien jullie graag terug in onze webshop!