Loft76

Van ons eigen huis een nieuw thuis gemaakt!

Wij hebben een mooi nieuwbouw huis, met mooie design meubels. Toch miste we iets en voelde we ons niet helemaal thuis in ons eigen huis. We hebben Caroline om advies gevraagd. Ze is bij ons thuis... Wij hebben een mooi nieuwbouw huis, met mooie design meubels. Toch miste we iets en voelde we ons niet helemaal thuis in ons eigen huis. We hebben Caroline om advies gevraagd. Ze is bij ons thuis geweest met mooie ideeën en tips. Het was meteen al precies wat we zochten. We zijn zo blij met de dingen die we hebben doorgevoerd. Het is nu echt ons thuis geworden en komen iedere dag weer happy binnen. Dit dankzij de professionele en kundige hulp van Caroline.

Helemaal top, op tijd en netjes geleverd en een mooie collectie.

Mooie spullen. Lekkere koffie. Pracht winkel/showroom, bezoekje waard. Heb zelf diverse muebelen gekocht, alles netjes op tijd en volgens agspraak geregeld, goed advies !

Aanwinst voor Roermond

Woonwinkel met mooie merken in een prachtig pand! Ook een fijne plek om te lunchen!

A Welmerink

Top

Mooie winkel en leuke workshop! Vriendelijk personeel!

Jos van Vlodrop

Krijtverf

De aanbevolen krijtverf van loft is een ware top verf om mee te werken , bij de eerste laag denk je dit gaat hem niet worden ,echter bij de tweede laag echt top alsof het gespoten is . echt een... De aanbevolen krijtverf van loft is een ware top verf om mee te werken , bij de eerste laag denk je dit gaat hem niet worden ,echter bij de tweede laag echt top alsof het gespoten is . echt een aanrader

Suzanne

Super service

Ontzettend goed geholpen met het kiezen van een lamp boven de eettafel. Nog steeds elke dag tevreden met de keuze. Erg vriendelijk en niet opdringerig. Laten je in je waarde en kijken ook naar de... Ontzettend goed geholpen met het kiezen van een lamp boven de eettafel. Nog steeds elke dag tevreden met de keuze. Erg vriendelijk en niet opdringerig. Laten je in je waarde en kijken ook naar de rest van je interieur als het gaat om advies.

Suus Strijbos - Leeffstijl.nl

Instameeting en High tea bij Loft76

Voor een Instameeting, waren we opzoek naar een mooie locatie in Roermond. De bedoeling van deze dag was het leren kennen en ontmoeten van verschillende personen die dezelfde passie delen, namelijk... Voor een Instameeting, waren we opzoek naar een mooie locatie in Roermond. De bedoeling van deze dag was het leren kennen en ontmoeten van verschillende personen die dezelfde passie delen, namelijk interieur, design en lifestyle. Loft76 is de plek in Roermond waar wij deze 3 kernwoorden konden combineren. In overleg met de eigenaresse hebben we een gezellig high tea gehad in het Loft Cafe, waar heerlijke hapjes gemaakt werden met de producten van Nicholas Vahe. Het leuke was zelf dat je alles in het Loft cafe kon kopen, de ingredienten, het servies en zelfs het interieur! Ook een rondleiding door de winkel was de moeite waard! Onze gasten hebben een super dag gehad! Bedankt team van Loft76

Yvonne

Goed (kleur)advies van Daniëlle!

Bij mijn keuze voor Fermob terrasstoelen ben ik uitstekend geholpen door Daniëlle. Ik twijfelde over de kleur, waarbij zij mij uitstekend advies heeft gegeven, welke kleur het beste zou passen in... Bij mijn keuze voor Fermob terrasstoelen ben ik uitstekend geholpen door Daniëlle. Ik twijfelde over de kleur, waarbij zij mij uitstekend advies heeft gegeven, welke kleur het beste zou passen in onze tuin! Zeer behulpzaam en deskundig. De stoelen staan prachtig!!

Fleur27

Mooie winkel, deskundig en enthousiaste medewerkers én lekker lunchcafé!

Deze winkel mag je niet overslaan als je in Roermond bent! Zowel voor interieur als voor kadootjes, fantastisch. Jammer dat ik zover weg woon, zo'n leuk concept, zeker in combinatie met het... Deze winkel mag je niet overslaan als je in Roermond bent! Zowel voor interieur als voor kadootjes, fantastisch. Jammer dat ik zover weg woon, zo'n leuk concept, zeker in combinatie met het lunchcafé! Gelukkig hebben ze tegenwoordig ook een hele fijne webshop.

Freek van de B.

Snelle service!

Via de webshop mijn bestelling geplaatst. De dag erna was het al binnen. Goed verpakt mét tegoed bon voor volgende bestelling. Helemaal leuk. Overzichtelijke site met mooie producten. Winkel zelf is... Via de webshop mijn bestelling geplaatst. De dag erna was het al binnen. Goed verpakt mét tegoed bon voor volgende bestelling. Helemaal leuk. Overzichtelijke site met mooie producten. Winkel zelf is ook heel mooi. Echt een aanrader!