Onlangs heb ik mijn logo en huisstijl laten maken door LogoLove. Ik ben zeer te spreken over het eindresulaat. Het was erg druk bij het bedrijf de tijd dat ik gebruik maakte van hun diensten....Onlangs heb ik mijn logo en huisstijl laten maken door LogoLove. Ik ben zeer te spreken over het eindresulaat. Het was erg druk bij het bedrijf de tijd dat ik gebruik maakte van hun diensten. Hierdoor was de eerste oplevering niet binnen 48 uur. Dit vond ik teleurstellend. Zij hebben dit goed gemaakt doormiddel van een footer aan te bieden die ik graag wou hebben maar die niet bij het pakket zat. De communicatie per email vind ik zelf altijd wat minder fijn. Toch ben ik tevreden met de communicatie want telefonisch contact is ook mogelijk bij LogoLove die tot mijn verbazing toch elke keer weer binnen een aantal seconden de telefoon beantwoorden en mij netjes te woord stonden. Al met al een tevreden ondernemer, die wellicht nog meerdere zaken gaat afnemen bij LogoLove.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat .. en uiteraard zeer klant vriendelijk.
Mooi resultaat!
Sterk Vooruit
Ik heb mijn logo en huisstijl laten maken bij LogoLove. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ook de communicatie is top. Wanneer er een kleine aanpassing gedaan moeten worden, is dit ook na een...Ik heb mijn logo en huisstijl laten maken bij LogoLove. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ook de communicatie is top. Wanneer er een kleine aanpassing gedaan moeten worden, is dit ook na een aantal maanden geen probleem.
MeetCharity
Gewoon top
Zeer goede en duidelijke communicatie. Houden goed rekening met uw eisen.
Hoeven Supercars
Snel en goed geholpen tot een tevreden eindresultaat!
Heel amateuristische ontwerpen. Belachelijke ontwerpen, zeker niet professioneel. Ik moest zelf zeggen wat waar hoort te staan. Ontwerpen hebben niets te maken met de portefeuille die ze...Heel amateuristische ontwerpen. Belachelijke ontwerpen, zeker niet professioneel. Ik moest zelf zeggen wat waar hoort te staan. Ontwerpen hebben niets te maken met de portefeuille die ze voorstellen. Geen aanrader!
M. Bakker Schilder & Klusbedrijf
Logolove heeft een mooi en stijlvol loge voor ons gemaakt. Prettig is dat je contact hebt met 1 accountmanager, dus gaat de communicatie snel. En onze vragen en opmerkingen over de ontwerpen werden...Logolove heeft een mooi en stijlvol loge voor ons gemaakt. Prettig is dat je contact hebt met 1 accountmanager, dus gaat de communicatie snel. En onze vragen en opmerkingen over de ontwerpen werden goed opgepakt.