LogoLove

Snelheid oplevering
Kwaliteit logo / huisstijl / website

Goede snelle service en een mooi logo ontwerp! :-)

Succes Entertainment

Snelle oplevering, goede service, zelf gebeld naar LogoLove en kon met mijn accountmanager praten. Zo was het gelijk duidelijk met wie ik te maken. Ik ben goed geholpen door Milan.

Bram Handyman services

Verbluffende kwaliteit en reactiesnelheid!

Top ervaring!
Het ontwerp was vanaf het eerste voorstel volledig in lijn met onze verwachtingen en wensen.
Samenwerking met Milan van der Aa ging zeer vlot, met zeer snelle reactie op...
Top ervaring!
Samenwerking met Milan van der Aa ging zeer vlot, met zeer snelle reactie op emails. Super!
Wij komen zeker terug voor meer.

Emile Berckmoes

Had wat meer creativiteit verwacht, eerste versies waren niet goed, daarna hebben ze het prima opgepakt.

In 2 woorden: kwaliteit + klantvriendelijk ineen. Top!

RASolutions

De samenwerking met LogoLove was perfect!

Sportmassagepraktijk Robbert van Herpen

Ik vind het echt een super mooi logo en huisstijl. Al mijn wensen zijn meer dan goed verwerkt. Ik ben er onwijs blij mee en ook geweldige positieve reacties uit mijn omgeving. Super bedankt! Jullie... Ik vind het echt een super mooi logo en huisstijl. Al mijn wensen zijn meer dan goed verwerkt. Ik ben er onwijs blij mee en ook geweldige positieve reacties uit mijn omgeving. Super bedankt! Jullie zijn top ontwerpers!

Anjelien van der Stam

Fantastisch. zeer prettige service en het allerbelangrijkste: supermooi ontwerp logo en huisstijl. Ik had het nodig voor mijn online shop en dus geen website nodig, anders had ik deze zeker ook door... Fantastisch. zeer prettige service en het allerbelangrijkste: supermooi ontwerp logo en huisstijl. Ik had het nodig voor mijn online shop en dus geen website nodig, anders had ik deze zeker ook door Logolove laten ontwerpen.

Robaro

Leuk contact, mooi ontwerp. Ga hier zeker ook mijn website laten maken.