Mooie ontwerpen en vriendelijke service. Aanrader!
Binnen no time een mooi logo gekregen. Kan nu met een positief gevoel starten met mijn bedrijf :) Bedankt en tot snel!
Timo De Vocht
Snelle levering, erg vriendelijk en meerdere aanpassingen. Erg tevreden, prijs kwaliteit is dit top!
Snelle reacties via de mail. Feedback wordt goed verwerkt.
Prismace
Snelle en passende service met een glimlach. Ik ben super trots op mijn nieuwe logo design dat LogoLove heeft gemaakt voor mij.
Jay
Werden na 2 werkdagen twee mooie voorstellen gepresenteerd. We waren erg gecharmeerd van de logo’s en hadden ook veel moeite met kiezen. Dan begrijp je al hoe positief we zijn! Werden na 2 werkdagen twee mooie voorstellen gepresenteerd. We waren erg gecharmeerd van de logo’s en hadden ook veel moeite met kiezen. Dan begrijp je al hoe positief we zijn!
Uiteindelijk een keuze gemaakt, waarna we snel ook een prachtige huisstijl kregen. Raad alle starters LogoLove aan.
SAS.ONLINE
Voor de tweede keer een logo laten maken (voor mijn nieuwe bedrijf). Net als de eerste keer ging het allemaal erg soepel, en over aanpassingen wordt nooit moeilijk gedaan. Bedankt team LogoLove!
Chimp Consultancy
Zeer content over mijn logo. Communicatie is vrij snel en helder. Aardige medewerkers.
Kwaliteit is ongelovelijk hoog. BEDANKT VOOR JULLIE INZET !!!
Messenger Therapie
Ik heb mij meerdere keren afgevraagd of ik nu contact had met een grafisch vormgever. Er was geen enkele eigen inbreng van hun en zij stuurde mij ook dingen terug die ronduit lelijk waren. Dan dacht...Ik heb mij meerdere keren afgevraagd of ik nu contact had met een grafisch vormgever. Er was geen enkele eigen inbreng van hun en zij stuurde mij ook dingen terug die ronduit lelijk waren. Dan dacht ik "je ziet toch zelf wel dat dit raar staat?". Ik heb tientallen e-mail terug gestuurd met aanpassingen, die er uiteindelijk ook zijn gekomen, waardoor ik de kwaliteit uiteindelijk voldoende vind. Maar ik heb enorm het eigen inzicht van Logolove gemist en de velen verbeteringen die niet juist werden verbeterd. Als ik niet zo een lange adem had, dan was ik al eerder afgehaakt met een lelijke logo en huisstijl.