Goede service, snelle levering en een prachtig resultaat!
Schepers ladyfashion
We zijn zeer tevreden hebben nu weer een up ta date logo..
Goed en snel geholpen. En logo is top geworden. Bedankt!!
Mijn ervaring met LogoLove is positief! Ik ben goed en snel geholpen en ben erg tevreden over het resultaat.
Zeer goede service en fantastische oplevering met mooie logo's.
KBB Service
Top service, erg blij met de resultaten en manier van communicatie!
Ik was zeer positief verrast! Zowel door de kwaliteit van het logo, de snelheid van oplevering, de heldere communicatie vanuit de medewerkers en dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs. Ik zou...Ik was zeer positief verrast! Zowel door de kwaliteit van het logo, de snelheid van oplevering, de heldere communicatie vanuit de medewerkers en dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs. Ik zou logolove zeker aanbevelen!
Domicon
Zeer goede klantenservice, zeer snelle levering en zeer mooi logo. Top!
Sharon Gallardo Photography
Snel, goede service, klantvriendelijk en een perfect logo waar ik super blij mee ben!!!
Smit AgriBouw
Enthousiast, heel prettig dat je een accountmanager krijgt toegewezen. Duidelijke en heldere stappen tot het maken van het gewenste product. Heel prettig dat er correctieronden zijn, er word snel...Enthousiast, heel prettig dat je een accountmanager krijgt toegewezen. Duidelijke en heldere stappen tot het maken van het gewenste product. Heel prettig dat er correctieronden zijn, er word snel gewerkt.