LogoLove

Snelheid oplevering
Kwaliteit logo / huisstijl / website

Goed, tevreden, samenwerking met Mila prettig.

Goed geholpen, gegeven feedback werd goed verwerkt in het ontwerp. Ook de hulp bij het bedenken van een juiste bedrijfsnaam kan je aan Logolove overlaten.

Erg goede ervaring met LogoLove. Je ideeën worden goed vertaald naar mooie ontwerpen en snel aangeleverd. Het is geen enkel probleem om aanpassingen te laten doen op je ontwerp. Zeer tevreden met... Erg goede ervaring met LogoLove. Je ideeën worden goed vertaald naar mooie ontwerpen en snel aangeleverd. Het is geen enkel probleem om aanpassingen te laten doen op je ontwerp. Zeer tevreden met het eindresultaat!

Jolanda van Garden concept

Met Milan van LogoLove uitgekomen op een prachtig logo voor mijn nieuwe bedrijf! Elk voorstel of verzoek van mijn kant is doorgevoerd. Ik heb nu een logo dat helemaal naar mijn zin is.

Joost

Wij zijn zeer tevreden over zowel het logo als de service van LogoLove. Ze wisten de ideëen die we hadden goed te vertalen naar het logo en een bijpassende huisstijl .

Kudelzorg

Wat een fijn bedrijf is LogoLove zeg. Vriendelijke en snelle communicatie. Ik ben erg blij met mijn prachtige logo en huisstijl voor mijn psychologie praktijk. Ik zou elke (startende) ondernemer die... Wat een fijn bedrijf is LogoLove zeg. Vriendelijke en snelle communicatie. Ik ben erg blij met mijn prachtige logo en huisstijl voor mijn psychologie praktijk. Ik zou elke (startende) ondernemer die zichzelf en zijn bedrijf serieus neemt, LogoLove willen aanbevelen. Enorm bedankt!

Joke Straathof de Angstexpert

Er wordt vlot gereageerd door 'LogoLove' op mail. Er wordt goed geluisterd naar de input die ik gegeven heb. En het is fijn dat er ook van hun uit feedback gegeven wordt op mijn vragen. Zij gaven... Er wordt vlot gereageerd door 'LogoLove' op mail. Er wordt goed geluisterd naar de input die ik gegeven heb. En het is fijn dat er ook van hun uit feedback gegeven wordt op mijn vragen. Zij gaven bijv. aan dat een bepaald poppetje wat ik gevonden had op internet al zoveel gebruikt wordt, dat het niet echt vernieuwend is. Kijk, daar heb je wel wat aan. Dus dank daarvoor.

Dankzij LogoLove kan ik er weer jaren tegenaan met mijn nieuwe logo. Snelle, vriendelijke en goede service. Zeer tevreden met het resultaat.

Schoonmaakbedrijf P. Schaap

Top!

Bo Butter / Gym Musthaves

Ontzettend blij met de service van LogoLove, ons logo en huisstijl zijn heel mooi geworden en alles is precies naar wens!