Zeer tevreden met ons prachtige logo en huisstijl. Zeer snelle levering en snelle reactie op vragen. Compliment!
Geweldig bedrijf! Snelle service met een perfect resultaat.
Mooie ontwerpen, snelle oplevering. Prima prijs. Ben erg tevreden!
Top!!
Esther van Abel MIJN Makelaardij
Echt een aanrader !! Ze hebben ons een fantastisch mooi logo geleverd, in een erg korte tijd. Snelle levering, erg klantvriendelijk, echt niets is ze te veel.
Paul Schiffer Whisky Company
Heel professioneel en meedenkend. Uiterst tevreden over zowel het proces als het eindresultaat.
Ik ben bijzonder tevreden met LogoLove: Op de site gelijk chatcontact hebben met een medewerker. Vriendelijke medewerker Vlotte reactie Snelle afhandeling Komen hun...Ik ben bijzonder tevreden met LogoLove: Op de site gelijk chatcontact hebben met een medewerker. Vriendelijke medewerker Vlotte reactie Snelle afhandeling Komen hun afspraken na!
Centerconsult
Prima geholpen en Milan vertaalt je ideeën snel in een logo dat helemaal goed is.
Heel tevreden. Vriendelijke klantenservice, snel geholpen en bovenal mooie logo's!
New Fountain
Na een aantal tevergeefse pogingen voor een nieuw logo bij Fiverr zijn we bij LogoLove uitgekomen. Fijn bedrijf met Nederlandse mensen die je vraag in ieder geval wel begrijpen. Het resultaat mag er...Na een aantal tevergeefse pogingen voor een nieuw logo bij Fiverr zijn we bij LogoLove uitgekomen. Fijn bedrijf met Nederlandse mensen die je vraag in ieder geval wel begrijpen. Het resultaat mag er ook zijn en gaan we gebruiken op de nieuwe site. Zeker ook niet te duur, een volgende keer maken we weer gebruik van de diensten van LogoLove.