LogoLove

Snelheid oplevering
Kwaliteit logo / huisstijl / website

R. Veldhuis

Zeer slecht bereikbaar en geen reactie op mails

Infinifit

Strak op de bal, snel en kwalitatief super

Mario Trivida

Fijn bedrijf, heeft voor mij een mooi logo gemaakt. Huisstijl ook dik in orde

Florian Senninger

Ik ben zeer tevreden met het logo en de huisstijl die LogoLove voor ons heeft ontworpen. Hun professionele aanpak en creatieve interpretatie van onze visie hebben geleid tot een resultaat dat onze... Ik ben zeer tevreden met het logo en de huisstijl die LogoLove voor ons heeft ontworpen. Hun professionele aanpak en creatieve interpretatie van onze visie hebben geleid tot een resultaat dat onze merkidentiteit perfect weergeeft. Het logo en de huisstijl stralen precies de moderniteit en elegantie uit die wij voor ogen hadden. Ik kan LogoLove van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en originele branding.

Bouwbedrijf Naser

Ik ben erg trots op het logo dat logolove voor ons heeft ontworpen

Retro Empire Gaming

Mooi en strak logo ontvangen communicatie was fijn bedank!

Stan Verhoeven

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe logo! Vanaf het begin was de communicatie snel en duidelijk. Ze hebben echt naar mijn wensen geluisterd en mijn schets omgetoverd tot een prachtig logo dat... Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe logo! Vanaf het begin was de communicatie snel en duidelijk. Ze hebben echt naar mijn wensen geluisterd en mijn schets omgetoverd tot een prachtig logo dat mijn verwachtingen overtreft. De samenwerking verliep soepel en professioneel. Ik kan deze dienst van harte aanbevelen!

Dagmar

Ze hebben een mooi eigentijds logo ontworpen. Geven goed advies en dat is fijn. Erg blij met het eindresultaat.

Dirkjansen318

In een woord: geweldig!

Seyirmen

Die Gründe, warum ich nicht 5 Sterne gebe, sind, dass die Logos nicht sehr professionell sind. Das habe ich sofort nach ein paar Korrekturwünschen gemerkt und anschließend mein Logo selbst erstellt.... Die Gründe, warum ich nicht 5 Sterne gebe, sind, dass die Logos nicht sehr professionell sind. Das habe ich sofort nach ein paar Korrekturwünschen gemerkt und anschließend mein Logo selbst erstellt. Der einzige Vorteil, den ich hier erhalten habe, sind die Vorlagen. Was ich aber überhaupt nicht gut fand, ist, dass man nach der Geldüberweisung nicht mehr so schnelle Antworten erhält und schnell das Gefühl bekommt, nicht mehr wichtig zu sein.