LogoLove

Snelheid oplevering
Kwaliteit logo / huisstijl / website

Klopt! Begeleiding in organisatieontwikkeling

Fijne, snelle samenwerking. Erg prettig dat je het hele traject met één contactpersoon samenwerkt.

De Borrelspecialist

Super goede en snelle service

The Healing Amethyst

Prachtig logo design gekregen! Ook heel mooi doorgevoerd in visitekaartjes, briefpapier en envelop. Er wordt goed geluisterd naar de wensen. Echt een aanrader!

MS Total construct

Super Tof bedrijf . Snel , correct, professioneel gaan ze te werk. Houden zeker rekening met u wensen en normen., ik ben alvast super te vreden

Weistra Accountancy & Advies

Ontzettend blij met mijn logo en huisstijl. LogoLove heeft mijn wensen qua kleuren en uitstraling mee genomen in het ontwerp. De communicatie verliep vlot. En als ik om een aanpassing vroeg werd dat... Ontzettend blij met mijn logo en huisstijl. LogoLove heeft mijn wensen qua kleuren en uitstraling mee genomen in het ontwerp. De communicatie verliep vlot. En als ik om een aanpassing vroeg werd dat ook meteen uitgevoerd.

Theunisse Installatietechniek

Zeer prettig

SH Fotografie

Dankjewel LogoLove voor het prachtig nieuw logo. Communicatie verliep erg fijn en snel, en aanpassingen werden ook gewoon netjes doorgevoerd. Echt een aanrader!!

Razi's Eethuis

Zeer negatief

Reisbaby

Nu 2 keer gebruik gemaakt van Logolove, beide keren heel tevreden. Mooi ontwerp, snelle service en prettige communicatie. Absolute aanrader!

Van der Kloppent

Voor ons bedrijf in de financiële sector een hip en mooi logo gekregen. Met bijpassende website en briefpapier. We gebruiken het nu al een aantal jaren en we blijven het mooi vinden. Aanrader!