LogoLove

Snelheid oplevering
Kwaliteit logo / huisstijl / website

Jasper Wolf

Zeer professioneel bedrijf. LogoLove heeft mijn logo herontworpen

Bredewoud schilderwerken

Heel goed in de communicatie

Onderhoudsbedrijf MV

Goed en snel geleverd. Luisteren goed naar je wensen

JFY Coaching & Advies

Ontzettend mooi logo. Met weinig info precies kunnen maken zoals je het zelf voor je ziet. Mijn complimenten!

Chubby Paw

Aanrader 10/10. Ik heb met LogoLove mijn logo en huisstijl laten maken

Jeroen Herman

Wat een top bedrijf! Mijn tweede logo en huisstijl afgenomen. Voor de tweede keer ben ik zeer blij met het logo en de huisstijl.
Communicatie gaat zeer snel en fijn. Aanpassingen kunnen...
Communicatie gaat zeer snel en fijn. Aanpassingen kunnen makkelijk gedaan worden zonder moeite.
Ik raad logolove aan voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en originele logo en huisstijl.

Truck Tales

Mijn ervaring met LogoLove is zeer positief.

The Referral Company

Hele fijne communicatie met Milan. Snel en als het mij niet snel genoeg ging;-) dan vertelde hij keurig wanneer ik wat kon verwachten. Heel fijn. En het resultaat is super. Ook alle bestanden welke... Hele fijne communicatie met Milan. Snel en als het mij niet snel genoeg ging;-) dan vertelde hij keurig wanneer ik wat kon verwachten. Heel fijn. En het resultaat is super. Ook alle bestanden welke worden meegeleverd tot aan de specificaties. Dank Milan!

Schreursschilderwerken

Ik vind dit echt een top bedrijf.
Ze hebben me echt blij gemaakt met me logo en huisstijl.
Prijs kwaliteit helemaal perfect en super snelle service.
Ik raad het iedereen aan.
Ze...
Ik vind dit echt een top bedrijf.
Ze hebben me echt blij gemaakt met me logo en huisstijl.
Prijs kwaliteit helemaal perfect en super snelle service.
Ik raad het iedereen aan.
Ze zijn heel klantvriendelijk en ook als iets klaar is en je wilt iets aanpassen geen probleem.
Paar uur later alweer geregeld.
Ik zeg helemaal top nu op voor de website met deze toppers

De zwart Aannemer stuc & advies

Snel geregeld