LogoLove

Snelheid oplevering
Kwaliteit logo / huisstijl / website

Anne-Marie

Geweldig bedrijf, ze hebben mijn logo geredesigned. Ik raad LogoLove van harte aan

Snel op wielen

Zeer positief, mooi logo en huisstijl. Communicatie vlot en correct.

Affida Management & Consultancy

Super tevreden over mijn nieuwe huisstijl, de snelle en heldere communicatie. Een aanrader!

Vitae Company BV

Al vanaf de start van ons bedrijf werken wij samen met Logolove. Ze hebben voor ons de hele huisstijl vormgegeven. Wat wij zo fijn vinden aan de samenwerking is de snelheid van reageren, snelheid... Al vanaf de start van ons bedrijf werken wij samen met Logolove. Ze hebben voor ons de hele huisstijl vormgegeven. Wat wij zo fijn vinden aan de samenwerking is de snelheid van reageren, snelheid van leveren en de kwaliteit die geleverd wordt! Aanrader!

Accountantskantoor Den Haring B.V.

Logolove en specifiek Milan, wist heel snel onze ideeën te vertalen naar een mooi en fris logo voor ons toekomstig kantoor

Dutch Defence Store

Dutch Defence Store

inforzo

Snel en fijne klantservice

Hans holding

Logo/huisstijl/website pakket besteld bij Logolove en netjes alles zoals afgesproken ontvangen. En mooier dan ik verwacht had!!!!

Cleaning Service Drunen

Mijn logo en huisstijl zijn gedesigned door LogoLove. Proces mocht wat sneller maar eindresultaat was echt te perfect, heel blij met jullie.