Super bedrijf wat van A tot Z met je meedenkt. En ben super blij met het uiteindelijke resultaat.
AVECK Beveiligingstechniek
Zeer goede en snelle service voor het ontwerpen van je bedrijfslogo. Ook als er achteraf nog wijzigingen aangebracht dienen te worden weten ze dit snel en correct aan te passen. Super tevreden over...Zeer goede en snelle service voor het ontwerpen van je bedrijfslogo. Ook als er achteraf nog wijzigingen aangebracht dienen te worden weten ze dit snel en correct aan te passen. Super tevreden over Logolove!
Saskia Redactie
Fijne samenwerking. Het duurde wel een paar dagen langer dan aangegeven voor het logo werd opgeleverd. Maar de daaropvolgende huisstijl was heel snel, in 1 dag klaar!
Klusjesman AEG
Top bedrijf
Veluwebootverhuur
Logo
Fix-tech
Heel tevreden erover , we hadden onze wensen uitgelegd en kwamen al tot een mooie resultaat . Na een paar aanpassingen zijn we tot het eindresultaat gekomen waar ik super tevreden van ben
Els
Snelle reacties, creatief, luisteren naar je wensen, vriendelijk en geduldig
Personal Consulting
De eerste logo die ik voor mijn bedrijf te zien kreeg was exact hetgeen ik gehoopt had ! Zeker een aanrader :)
Van Bruggen HSE Consultancy B.V.
Prachtig logo en huisstijl!
Michel Lommerse Tuinontwerp en Advies
Correspondentie duurt lang en vormgevers zijn niet altijd even snel van begrip, daardoor een lang proces met veel miscommunicaties. Verder prima.