LogoLove

Snelheid oplevering
Kwaliteit logo / huisstijl / website

BewustNu

Naar het aanleveren van mijn inspiratiebeelden/wensen, is er een ongekend mooi logo ontstaan! Ik ben ongelofelijk blij, dankbaar en tevreden met het eindresultaat! Het logo verdoet aan alle wensen... Naar het aanleveren van mijn inspiratiebeelden/wensen, is er een ongekend mooi logo ontstaan! Ik ben ongelofelijk blij, dankbaar en tevreden met het eindresultaat! Het logo verdoet aan alle wensen en eisen!! LogoLove krijg een dikke 10 een echt aanrader en niet duur voor de kwaliteit die je krijgt!!

Vitres Glas

Super tevreden. Eindresultaat top ben een blij en ook de snelle reactie na inschrijven in weekend was top.

Heftruck Junkie

Een aanrader!

Sanne Szafranski

Uitstekend

Take care of yourself

Heel blij mee! Goede service, vriendelijk en netjes.

K van der klooster schilderwerken

Prettig

Larissa Laus

Heel vriendelijk, veel kennis, goed tarief, snel

Jassine

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik 'LogoLove' aan iedereen aanbeveel. Mijn ervaring hier was gewoonweg top. Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en kwalitatief werk. Er werd aandachtig naar mij... Ik kan niets anders zeggen dan dat ik 'LogoLove' aan iedereen aanbeveel. Mijn ervaring hier was gewoonweg top. Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en kwalitatief werk. Er werd aandachtig naar mij geluisterd en precies afgeleverd (zelfs meer en beter) dan hetgeen dat ik had gevraagd. Dank je Milan!

Woof Fotografie

Fijne communicatie en zeer klantvriendelijk

Lef!

Heel tevreden met mijn nieuwe logo. Fijne communicatie en er wordt heel goed omgegaan met mijn input.