Goed. Tussen de eerste ontwerpen en mijn reactie hierop geen reactie gekregen. Totdat ik er zelf achteraan ging. Hier hadden Logolove beter een mailtje kunnen sturen dat ze de mail ontvangen hebben,...Goed. Tussen de eerste ontwerpen en mijn reactie hierop geen reactie gekregen. Totdat ik er zelf achteraan ging. Hier hadden Logolove beter een mailtje kunnen sturen dat ze de mail ontvangen hebben, aan een nieuw voorstel werken, oid.
InOpSc25 Interim Management
Snelle, goede en inventieve oplossingen en voorstellen.
Antriek
Topkwaliteit, goede communicatie, snelle levering en bereid om te luisteren naar de wensen van de klant, echt top!
Prestige Tuinen
Allereerst is het een heel mooi logo geworden. Ik heb hierin duidelijk aan kunnen geven wat ik wilde en mooi vind. Na een paar ontwerpen uitgekomen op een mooi en duidelijk logo. De communicatie is...Allereerst is het een heel mooi logo geworden. Ik heb hierin duidelijk aan kunnen geven wat ik wilde en mooi vind. Na een paar ontwerpen uitgekomen op een mooi en duidelijk logo. De communicatie is goed en snel verlopen!
Hartelijk dank namens Prestige tuinen
Bakker.com
Snel, professioneel en handig!
Box Administratie
Gewoon goed, zo hoort het te gaan!
MKBenes Management & Consultancy
LogoLove team is echt creatief. Zij begrijpen hoe belangrijk een goed design is; een kleine verandering kan echt een hele nieuwe look & feel geven. Enige minpuntje is dat communicatie...LogoLove team is echt creatief. Zij begrijpen hoe belangrijk een goed design is; een kleine verandering kan echt een hele nieuwe look & feel geven. Enige minpuntje is dat communicatie voornamelijk via email gaat, maar als je duidelijk bent in wat je wilt dan reageren ze goed.
Mint RenoVaties
Zeer tevreden!
Horse & Stay
Ondanks dat de eerste versie ver van mijn omschrijving lag is er naar al mijn feedback geluisterd en zijn er verschillende versies aangepast en doorgestuurd. Erg fijn!