LogoLove

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Jewellerybyrocco@outlook.com

Snel/kwaliteit/betrouwbaar

Artichoque

Mooi logo & huisstijl voor een scherpe prijs!

Hoessie de barber

Top bedrijf!

Grondspotjes Deals

Top befrijf hebben ons zeer snel en accuraat geholpen aan ons mooi logo wij zijn er ontzettend tevreden mee

Dierenpension Vessem

Komt afspraken na. Luistert goed naar de wensen en reageert direct op feedback. Heel klantgericht.

Sander

De creativiteit die ik zocht in een bedrijf als Logolove heb ik helaas niet gevonden. Er is teveel gekeken naar wat er al is en niet gedacht wat er nog meer kan. Ook niet nadat hier uitdrukkelijk om... De creativiteit die ik zocht in een bedrijf als Logolove heb ik helaas niet gevonden. Er is teveel gekeken naar wat er al is en niet gedacht wat er nog meer kan. Ook niet nadat hier uitdrukkelijk om gevraagd is.

Daarnaast is de kwaliteit van de opgeleverde pdf's ook niet super. Dit is duidelijk te zien doordat sommige elementen veranderen in pixels na inzoomen. Iets wat niet nodig is voor vector elementen.

Huisartsenpraktijk Zwarteweg

Snel, enthousiast, klantvriendelijk

Kalo-rie

Het was een kleine zoektocht naar het logo wat ik voor ogen had.
Je hebt een bepaald beeld in je hoofd en probeert dat te vertalen voor logo-love. Dit bleek nog best lastig te zijn...
De...
Het was een kleine zoektocht naar het logo wat ik voor ogen had.
De proeflogo's waren dan ook in het begin niet wat ik ervan verwachtte. Zonder klagen kreeg ik steeds weer een nieuw voorbeeld. Uiteindelijk is het prachtig geworden en ben ik ook super blij met mijn huisstijl!

Emile Cnudde

Heel goede samenwerking! Vlotte communicatie en mooi resultaat!