LogoLove

Snelheid oplevering
Kwaliteit logo / huisstijl / website

Fysiostabilize

Snel, professioneel en erg enthousiast geholpen!

Merge Recruitment

Erg fijn/soepel in de communicatie. 1 vast contactpersoon met een vliegensvlugge responstijd. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed en als kers op de taart is de oplevering erg vlot. En in mijn... Erg fijn/soepel in de communicatie. 1 vast contactpersoon met een vliegensvlugge responstijd. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed en als kers op de taart is de oplevering erg vlot. En in mijn geval bijna geen aanpassing nodig gehad.
Ik beveel Logolove zeker aan!

DJ PATR!X

Heel fijn geholpen, en snelle service.

Prima en positieve ervaring met LogoLove.

Lekkertrek.nl

Voor logo en huisstijl.
Voor logo en huisstijl.
In het begin even een mailtje gestuurd dat betaling binnen is en wanneer we het eerste ontwerp zouden zien maar daarna heel snel reactie. Ik vond Milan heel behulpzaam, ook na herhaaldelijk dingen aanpassen en toch nog even anders proberen deed hij dat voor ons! Mocht ik ooit nog een logo ontwerper nodig hebben zou ik weer hier terug komen.

S Nedoz

Tweede keer ons logo laten maken door LogoLove

Interieurdesign Resolute

Zeer tevreden. Ik heb een logo gekregen die perfect bij mijn bedrijf past. Toppers zijn jullie!

Max Resistance

Reeds ons logo laten vernieuwen via LogoLove, een aanrader fijne service en we zijn erg blij met het creatieve ontwerp van het nieuw logo

Luchtcomfort Specialist

TOP BEDRIJF. Ze hebben mij netjes geholpen. Ik ben er blij mee met de uitslag. Ongelofelijk ze reageren gewoon 24 uur. Harde werkers!!!