Goede ervaring met Logolove! De ontwerpers begrepen direct wat we wilden, en kwamen al snel met de eerste opzetjes voor het logo, huisstijl en en website. Daar hoefden eigenlijk alleen nog maar wat...Goede ervaring met Logolove! De ontwerpers begrepen direct wat we wilden, en kwamen al snel met de eerste opzetjes voor het logo, huisstijl en en website. Daar hoefden eigenlijk alleen nog maar wat details aan te worden bijgeschaafd, prima! Meerdere keren aanpassen was geen punt. Kortom, erg tevreden, ook goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Azonix
Prachtige eerste ontwerpen ontvangen die de keuze al meteen moeilijk maakten. Uiteindelijk voor een logo gekozen en kleine aanpassingen gevraagd. De verzoeken werden snel en vriendelijk opgepakt en...Prachtige eerste ontwerpen ontvangen die de keuze al meteen moeilijk maakten. Uiteindelijk voor een logo gekozen en kleine aanpassingen gevraagd. De verzoeken werden snel en vriendelijk opgepakt en de definitieve keuze was snel gemaakt. Vervolgens verder gegaan met het ontwerp van de huisstijl. Ook deze zien er top uit! Ik kan niet meer zeggen dan zoek niet verder en laat je logo en huisstijl door Logolove ontwerpen. Een absolute aanrader!
Sessink ICT
Goed: Flexibel en snelle reactie
Boyd
Zeker niet tevreden over dit bedrijf. Ze denken niet mee over je logo en zijn geenszins telefonisch bereikbaar. Meerdere keren aangegeven dat ik graag iemand telefonisch zou willen spreken voor...Zeker niet tevreden over dit bedrijf. Ze denken niet mee over je logo en zijn geenszins telefonisch bereikbaar. Meerdere keren aangegeven dat ik graag iemand telefonisch zou willen spreken voor overleg, zodat we samen tot een goed resultaat konden komen. Helaas niet mogelijk. Reageren traag en denken 0,0 mee. Geen aanrader.
Janmaat Interim Support
Mijn ervaring is zeer goed, het logo en de huisstijl zijn uniek, modern en vlot.
Falk Cleaning
Ik ben zeer tevreden. Niet nadenken ,gewoon doen....
Said Feddahi / Feddahi Consulting
Geweldige ervaring. Begrepen meteen wat ik zocht in een logo en het resultaat was professioneel.
ICT365
Vriendelijk en behulpzaam, gaan door tot het gewenste resultaat.
Fysiotherapie Veenendaal Centrum
Goed!
Leotech
Ben zeer tevreden met de eindresultaat mooie logos ontwerpen alleen jammer dat ik geen telefoonnummer kon vinden voor directe kontact.