Daniel Slaman Guitars/ Guitars Support Children Foundation
Positief, ik heb wel de indruk dat er aan één logo veel tijd besteed is en aan de andere wat minder; maar maakt in dit geval niet uit omdat ik heel tevreden ben met één van de aangeboden logo's
Cams
Mooi strak logo, snelle service en klantvriendelijk! Alleen is een logo ontwerp binnen 48u wel een strakke deadline (is naar mening niet behaald).
ASB Schrijnwerkerij
Zeer aangenaam, snel en professioneel contact
Landman Voegwerken / Jantienus Landman
Helemaal super, snelle reactie en klantgericht.
Snelle reacties gekregen en we zijn zeer tevreden met ons nieuwe en stoere logo!
Gemakkelijk eerste contact via app en een dag later telefonisch. Vervolg voornamelijk via de mail, waar ik voor het gedeelte wat feedback geven op voorgestelde concepten even aan moest wennen. Blij...Gemakkelijk eerste contact via app en een dag later telefonisch. Vervolg voornamelijk via de mail, waar ik voor het gedeelte wat feedback geven op voorgestelde concepten even aan moest wennen. Blij met het resultaat! Betrouwbare en creatieve partij!
De snelheid van de eerste oplevering liep wat vertraging op a.g.v. drukte aan het begin van het jaar.
Tempus Care
Vlot contact, zelfs op zondagen als je dat wil... super! Een prachtlogo in korte tijd mogen ontvangen, knap hoor!! Ik was verrast door het ontwerp en reuze blij!
Armen Abasov
Persoonlijk, vriendelijk, snel!