Wij hebben een zeer goede ervaring met LogoLove. Zij wisten de merkbeschrijving op een pakkende manier om te zetten naar een heel mooi logo. De designers voelen precies aan wat de klant bedoelt....Wij hebben een zeer goede ervaring met LogoLove. Zij wisten de merkbeschrijving op een pakkende manier om te zetten naar een heel mooi logo. De designers voelen precies aan wat de klant bedoelt. Daarnaast werken ze zeer snel, zijn uiterst vriendelijk en zijn pas tevreden als de klant dat ook is, fantastisch! Wij kunnen dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!!
Lavida
Alles vlotjes verlopen.
Creatief, vriendelijk, niet is te veel, veel mogelijkheden tot aanpassingen, prettig om mee te werken.
Stefan Dirkx
Snelle en goed! Erg tevreden aangezien ik ze weinig had gegeven om mee te werken. Mooi eindresultaat.
Ilse / Juffrouw Polis
LogoLove heeft voor mij een heel mooi, passend logo ontworpen! Ik had van tevoren geen idee welke richting ik op wilde met mijn logo. Maar doordat je de mogelijkheid hebt om persoonlijk te vertellen...LogoLove heeft voor mij een heel mooi, passend logo ontworpen! Ik had van tevoren geen idee welke richting ik op wilde met mijn logo. Maar doordat je de mogelijkheid hebt om persoonlijk te vertellen wie je bent en wat je doet, wisten ze bij LogoLove al gauw wat een passend logo moest worden voor mijn bedrijf Juffrouw Polis. Ik heb meerdere malen contact gehad met Milan, die met mij mee dacht om de puntjes op de i de zetten. Dank jullie wel voor jullie ideeën en creativiteit, ik ben heel blij met het resultaat!
Goed: Flexibel en snelle reactie
L. Wiersma / CS Beheer
CS Beheer
Sandra Meeter - De Bisschop's Stee
Snelle communicatie, zeer acceptabele prijs en een goed luisterend oor voor feedback. Heel tevreden met mijn logo.
Bosch Juridisch
Mooi design opgeleverd én binnen de afgesproken termijn. De communicatie verloopt voorspoedig. en oplevering geschiedt in de marktconforme formats.