Helen kijkt echt naar de behoefte van het kind. Ik als ouder mocht bij elke afspraak aanwezig zijn ( dit was bij andere logopedie praktijken niet het geval) en ze zorgde er elke afspraak weer voor... Helen kijkt echt naar de behoefte van het kind. Ik als ouder mocht bij elke afspraak aanwezig zijn ( dit was bij andere logopedie praktijken niet het geval) en ze zorgde er elke afspraak weer voor dat mijn zoon zich op zijn gemak voelde, alle aandacht was voor hem, spelenderwijs deden ze opdrachten en het kon niet gek genoeg.
Mijn zoontje vond het elke keer een feest om naar logopedie te gaan !

* zeer deskundig
*persoonlijke aanpak
*goed contact met zowel (jong) kind en ouder

Kundig, duidelijk ,aardig , fijn persoon in omgang

M. van 't Hul

Het was een feestje om naar Monica toe te gaan! Ze wist de oefeningen altijd op een leuke en interessante manier te presenteren waardoor onze zoon iedere week weer met veel plezier naar haar toe... Het was een feestje om naar Monica toe te gaan! Ze wist de oefeningen altijd op een leuke en interessante manier te presenteren waardoor onze zoon iedere week weer met veel plezier naar haar toe ging en het absoluut niet voelde als een wekelijkse verplichting. En wat heeft hij mooie sprongen gemaakt! Monica is zeer vakkundig, heel leuk met kinderen en ze beschikt over een gezonde dosis humor. Kortom; echt een topper die we zeker kunnen aanbevelen!

Ik ben de Dochter van mevr Van Eck
Maar ze gaf me moeder een goed en rustig gevoel en daardoor was me moeder gemotiveerd om de woorden de hele week goed te oefenen
En ze is in kleine...
Ik ben de Dochter van mevr Van Eck
En ze is in kleine maten toch nog voor uit gegaan
En was blij dat ze af en toe telefonisch contact met mijn hield en een Toppee deze vrouw
Zou haar iedereen aanbevelen echt een hart voor haar vak Myrthe
Gr Bettina

Helen benaderde Fenna op een positieve, stimulerende, begrijpende manier!

De logopediste ging op een hele lieve manier en heel spelenderwijs met onze kinderen aan de slag. Ze hadden elke week weer zin om naar logopedie te gaan.

Willem Dijkstra

- Duidelijke communicatie naar ons als ouders toe en richting onze zoon.
- Heldere analyses van de spraakproblemen en doelmatige aanpak.
- Enthousiasmerende werkhouding.

Brenda richtte zich echt op mijn dochter en luisterde goed naar haar. We kregen concrete opdrachten die ze vaak ter plekke zocht bij onze vraag. Voor mijn dochter was het belangrijk om de... Brenda richtte zich echt op mijn dochter en luisterde goed naar haar. We kregen concrete opdrachten die ze vaak ter plekke zocht bij onze vraag. Voor mijn dochter was het belangrijk om de vooruitgang te meten, ook dat deed ze elke keer.
Daarnaast is Brenda enthousiast en belangstellend.

Helen kon zich goed in de kinderen verplaatsen en wist op hun niveau de therapie te geven, waardoor ze (voor 3-jarigen) vaak nog lang geconcentreerd konden blijven.