Mijn zoon voelde zich zichtbaar op zijn gemak bij haar, hij vond het leuk om er heen te gaan, ze maakte een deskundige indruk en het contact, communicatie verliep prettig en helder.
Wendy Pronk-Beijk
Lief, geduldig, huiselijke sfeer, makkelijk bereikbaar en alles in goed overleg. Duidelijke uitleg over de verwachtingen, en over de thuiswerkjes/oefeningen. We vinden het stiekem een beetje jammer...Lief, geduldig, huiselijke sfeer, makkelijk bereikbaar en alles in goed overleg. Duidelijke uitleg over de verwachtingen, en over de thuiswerkjes/oefeningen. We vinden het stiekem een beetje jammer dat het stopt...Nolan is helemaal weg van jou! (Gabriëlla)
Professioneel maar ook toegankelijk, doelgericht, empatisch, samenspraak
Gabriella is heel aardig en heel deskundig. Ik heb in een paar maanden tijd heel veel vooruitgang gemaakt
Rustig, vriendelijk en zeer toegewijd !
Marit
Emma deed het goed en deskundig, gaf uitleg, goede oefeningen en was enthousiast. Het was ook nog gezellig.
anoniem
Denkt mee, geeft je vertrouwen, zorgt voor positieve sfeer, legt goed uit
Priscilla
Ze is zeer betrokken en een fijn persoon als behandelaar. Rustig en duidelijk, wederom betrokken en drijfkracht om je van je problemen te verhelpen is duidelijk aanwezig. Bovenal ook gewoon een...Ze is zeer betrokken en een fijn persoon als behandelaar. Rustig en duidelijk, wederom betrokken en drijfkracht om je van je problemen te verhelpen is duidelijk aanwezig. Bovenal ook gewoon een leuke en lieve vrouw, waarbij gelukkig voor mijn leeftijd enigzins informeel kan worden gecommuniceerd.
Jacky
Amke, is een hele goede logopedist. Ze verdiept zich echt in m'n zoon. Ze is rustig en heeft geduld. Ze is erg vakkundig en goed in haar werk. Ze stelt mijn zoon gerust, en geeft hem de tijd die hij...Amke, is een hele goede logopedist. Ze verdiept zich echt in m'n zoon. Ze is rustig en heeft geduld. Ze is erg vakkundig en goed in haar werk. Ze stelt mijn zoon gerust, en geeft hem de tijd die hij nodig had. Amke is ook erg lief en vriendelijk waardoor Jazzley graag naar Amke toe ging. Ze hebben echt een band met elkaar opgebouwd. Ook begreep en respecteerde amke mijn wensen. En nam mij ook serieus hierin. Onze communicatie is ook altijd goed geweest en veel overleg gehad en ze heeft mij altijd op de hoogte gehouden betreft de voortgang. Kortom amke is geweldig en een hele goede fijne logopedist!
Haar inlevingsvermogen, kennis en ervaring hebben mij het vertrouwen gegeven dat ik bij een goede logopedist in behandeling ben. De sessies waren altijd prettig, fijn en leerzaam voor mij - en ook...Haar inlevingsvermogen, kennis en ervaring hebben mij het vertrouwen gegeven dat ik bij een goede logopedist in behandeling ben. De sessies waren altijd prettig, fijn en leerzaam voor mij - en ook nog gezellig! Na de behandeling waren mijn klachten weg.