Vertrouwen, kundig, sympathie, inlevingsvermogen in onze zoon. Staat open voor vragen en motiveert/beargumenteerd haar bevindingen tijdens het proces nauwkeurig
S.C
Wij hebben super leuke tijd gehad bij annemiek, Gedreven jonge vrouw met veel geduld en goed met kinderen. Mijn zoontje ging er altijd met veel plezier naar toe. Ikzelf als ouder voelde mij gezien...Wij hebben super leuke tijd gehad bij annemiek, Gedreven jonge vrouw met veel geduld en goed met kinderen. Mijn zoontje ging er altijd met veel plezier naar toe. Ikzelf als ouder voelde mij gezien en gehoord. We hadden een leuke klik. Zeker een aanbeveling voor andere ouders.
Betrokken, serieus en kindvriendelijk
Ze is vriendelijk, deskundig en wist goed tot mijn zoontje door te dringen.
Zij is zeer relevant, heel ardig, neemt patiënt serieus
Andrea
Our speech therapist, always was friendly, flexible, professional, and fun for my kid.
I made a clear progress while having fun and very friendly lessons.
Hoe ze met onze zoon omging, echt de volle aandacht
Marjan
Professioneel, maar tegelijkertijd ook een hele persoonlijke, warme benadering richting het kind. Mijn kind voelde zich direct op zijn gemak bij de logopedist.
Goede bejegening van mijn dochter. Ze voelde zich op haar gemak en vond het jammerder de behandeling is gestopt en niet meer maar haar toe mag. Logopedist gaf mij goede duidelijke informatie.