Leuke spontane vrouw die goed met kinderen omgaat

Ibrahim

We hebben aan het begin een doel bepaald. In een moeilijke periode zoals pandemie heeft ze dat waar kunnen maken. Mijn zoon heeft grote vooruitgang geboekt.

De omgang ging heel soepel en enthousiast. Mijn dochter ging met plezier naar de logopediste toe. Voor ons was het heel duidelijk hoe de groei ging.

Emma was heel toegankelijk. Ze wist hoe ze mijn dochter op haar gemak moest stellen. Verder was de communicatie ook super goed.

Angelique van Efferen

Wij voelden ons vanaf het eerste moment gelijk op ons gemak! Een hele lieve, geduldige mevrouw die ervaring heeft met kinderen. Heel erg bedankt voor de fijne behandelingen. Wij zijn zeer tevreden!

Emma is een leuke lieve en zeer deskundige logopediste. Mijn zoon heeft veel baat gehad bij haar behandeling ondanks het feit dat een deel van de behandeling digitaal moest vanwege Corona.

Marcella is zeer betrokken bij de behandeling van ons kind, altijd op tijd beginnen en verspilling van behandeltijd. Daarnaast stuurt ze ook digitaal de opdrachten, zodat we thuis verder kunnen... Marcella is zeer betrokken bij de behandeling van ons kind, altijd op tijd beginnen en verspilling van behandeltijd. Daarnaast stuurt ze ook digitaal de opdrachten, zodat we thuis verder kunnen oefenen

Yvonne Larsen

Laagdrempelig, altijd een oplossing zoals online les... En Torben voelde zich er thuis waardoor ik er alle vertrouwen in haf