Prima Cursus

Ervaring LOI Kidzz

Bij de eindtoets zou het fijn zijn als de hoogste score telt. De eerste keer was de score hoger dan de tweede keer, helaas telde hier de laatste score.
Maar de cursus zit zeker goed in elkaar,...
Maar de cursus zit zeker goed in elkaar, onze dochter deed het met veel plezier.

Super cursus.

Ervaring LOI Kidzz

Onze oudste heeft dyslexie en de cursus kon hij goed volgen, dankzij de typcursus van LOI Kidzz

H. Schreven

Goede en leerzame typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Wij hebben deze cursus als gezin als prettig ervaren. Onze dochter heeft op een leuke en leerzame manier blind weten leren typen.

van den Berg

Leuk en goede resultaten!

Ervaring LOI Kidzz

Ik ben zeer tevreden over de typecursus. De online omgeving is mooi en werkt goed, het is een zeer uitgebreid en volledig programma met goede hulpmiddelen, de wekelijkse ouderrapportage erg... Ik ben zeer tevreden over de typecursus. De online omgeving is mooi en werkt goed, het is een zeer uitgebreid en volledig programma met goede hulpmiddelen, de wekelijkse ouderrapportage erg duidelijk en prettig en de kinderen vinden het leuk om te doen. Mijn twee zoons van 10 en 12 hebben beiden hun diploma gehaald met een mooi resultaat!

P. Van Mourik

Typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Dochter bleef in het begin geboeid daarna zwakte het iets af. Maar daarna ging ze weer als een speer. Vooral toen het naar het einde liep. En super trots was ze toen ze haar diploma in handen had.

Obbema

Super

leuk en toch leerzaam

Op een speelse manier leren typen

Ervaring LOI Kidzz

De cursus verliep zonder problemen, in een aantal maanden tijd had onze dochter haar typediploma.

Wilma

Leuke manier om spelenderwijs te leren typen

Ervaring LOI Kidzz

Onze zoon had zijn ups en downs in motivatie maar de cursus wordt op een heel leuke, toegankelijke manier gegeven.

Leuk en uitdagend

Ervaring LOI Kidzz

Wij zijn zeer tevreden over LOI Kidzz, omdat de typecursus spelenderwijs op een leuke en uitdagende wijze wordt gegeven. Ook na iedere toets een duidelijke update hoe het typen gaat.

Susanne van Kuijk

Motiverende cursus mede door door avontuurlijke game

Ervaring LOI Kidzz

Leerzame cursus met tussentijds spelende opdrachten.