Spelende wijs typen
Ervaring LOI Kidzz
Een aantal keer gehad dat het programma vast liep. Maar verder heel leuke, speelse, afwisselende manier op typen te leren
Je leert niet alleen snel en foutloos typen, maar ook hoe je een super spion wordt! Door de speelse opdrachten voelt het niet als huiswerk.
Onze dochter vroeg uit zichzelf naar deze cursus voor haar 11e verjaardag, nu is ze 12 en heeft haar diploma, trots op zichzelf. Ze vond t meeste leuk, soms geen zin, als elk ander kind, en soms...
Mijn 2 jongens hebben de typecursus dagelijks gevolgd zonder dat ik ze moest aansporen, dat zegt volgens mij genoeg!
De cursus is enorm leuk opgezet. Op een speelse manier leren kinderen blind typen. Een echte aanrader.
Fijne typecursus, door het leuke verhaal erg motiverend om te volgen. De uitleg is duidelijk en er zijn voldoende oefeningen. Mijn zoon van 11 heeft er veel plezier aan gehad
Heel tevreden zeker als het over typecursus gaat.
Duidelijk, met spanning opgebouwd, en motiverend naar Milan toe
Door deze typecursus heeft onze dochter op een leuke manier leren typen. Door het spel element had ze er veel plezier in.
Lekker in je eigen tempo leren typen, herhaling gebeurt automatisch