Liesbeth

Op een leuke manier goed leren typen

Ervaring LOI Kidzz

Mijn zoon heeft met veel plezier de typecursus gedaan en heel goed blind leren typen. Fijn om als ouder na elke weektoets op de hoogte te worden gehouden.

Laura Manzano

Leuk typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Spelenderwijs leeren typen met leuke weetjes un de typenoefeningen en een spannend detectiveverhaal als achtergrond

Arnaud Boer

Super lesmethode

Ervaring LOI Kidzz

Supermethode om kinderen geconcentreerd het blind typen te leren. Mbv de game blijven ze ook geinteresseerd in de volgende les.

saskia van den End

Super leuke typecursus

Ervaring LOI Kidzz

kinderen vinden de omgeving waarin ze werken super leuk. Hierdoor is de typecursus spelenderwijs en dat maakt het leuk.

F. van den Berg

Goede cursus, ouders moeten wel opletten

Ervaring LOI Kidzz

Mijn dochter heeft haar diploma ruim gehaald. Wel moet je als ouder goed letten op de houding en plaatsing van de vingers op de toetsen. Dit is wat je mist bij een online training.

S. Goelamhoesein

Loi kidz is erg leuk om te doen en heb snel leren typen.

Nico Rovers

Top cursus voor de kinderen

Ervaring LOI Kidzz

We zijn heel erg tevreden over deze cursus,ook zoals het opgezet is , heel leuk.

Inge

Dik tevreden!

Ervaring LOI Kidzz

Leuke en snelle manier om typediploma te halen. Kost weinig tijd.

Regiena Riezebos

Een zeer fijne typecursus

Ervaring LOI Kidzz

LOI Kidzz werkt voor mijn kinderen heel goed. En binnen korte tijd hebben ze hun typediploma gehaald.

A Oosterhuis

Super leuke typecursus van LOI voor kids

Ervaring LOI Kidzz

Mijn dochter vond de LOI kidz erg leuk en leerzaam. het koste haar geen enkele moeite om 4x in de week achter de computer te gaan zitten want elke keer moest ze weer een stukje van de puzzel... Mijn dochter vond de LOI kidz erg leuk en leerzaam. het koste haar geen enkele moeite om 4x in de week achter de computer te gaan zitten want elke keer moest ze weer een stukje van de puzzel oplossen wat het typen super leuk maakte!