Frank van schijndel

Mijn zoon tikt er op los.

Ervaring LOI Kidzz

Goede correspondentie, snel handelen, goede service. Goed product

Inge den Uijl

Loi Kidz feedback

Ervaring LOI Kidzz

Duidelijk en aantrekkelijk gemaakt, via een spionage spel
Duidelijke instructie en goede terug koppeling

Lutgens

Prima cursus, binnen eigen tijd goed zelf in te delen, goede opvolging en feedback

Joanne Dekker

Speelse manier om typen te leren.

Ervaring LOI Kidzz

Tevreden. Dochter vond het leuk. Alleen waren er soms problemen met de software op onze laptop.

N. van Roon

Geweldige ervaring met mooie resultaten!

Ervaring LOI Kidzz

Wij hebben beide kinderen bij jullie op typecursus gehad en we zijn beide keren uitermate tevreden geweest. Alles is duidelijk, beloftes worden nagekomen. De rapportering is erg prettig. Jullie... Wij hebben beide kinderen bij jullie op typecursus gehad en we zijn beide keren uitermate tevreden geweest. Alles is duidelijk, beloftes worden nagekomen. De rapportering is erg prettig. Jullie zijn bereikbaar en reageren snel. Wij als klant voelden ons serieus genomen en begrepen. Hierdoor zijn de resultaten nog steeds merkbaar. De kinderen zullen er hun hele leven plezier en voordeel van houden.

Anke Kleijwegt

Motiverende cursus

Ervaring LOI Kidzz

Zeer tevreden. Beide dochters hebben met veel plezier geoefend en binnen afzienbare tijd hun typediploma behaald!

E.J.G.W. Lentjes

LOI Kidzz typecursus keigaaf

Ervaring LOI Kidzz

Leuke opzet van de typecursus door het geheimzinnige, spannende deel van het verhaal in combinatie met opdrachten en
tegelijk bezig met het leren typen.

George Versteegen

Motiverende typecursus voor achtste groepers

Ervaring LOI Kidzz

Zeer tevreden, bijzonder om onze dochter die alleen gemotiveerd blijft als" het ergens goed voor is" en het liefst niet wil oefen maar kunnen een paar keer in de week aan de slag bleef tot het... Zeer tevreden, bijzonder om onze dochter die alleen gemotiveerd blijft als" het ergens goed voor is" en het liefst niet wil oefen maar kunnen een paar keer in de week aan de slag bleef tot het einde. 🔝

Mireille Coebergh

LOI Kidzz leuk en waardevol!

Ervaring LOI Kidzz

In een tijd waarin er stevig geconcurreerd moet worden met de mobiele telefoon en computerspelletjes, is het een hele uitdaging om je kind aan 'het huiswerk' te zetten. Maar gelukkig maakt LOI Kidzz... In een tijd waarin er stevig geconcurreerd moet worden met de mobiele telefoon en computerspelletjes, is het een hele uitdaging om je kind aan 'het huiswerk' te zetten. Maar gelukkig maakt LOI Kidzz het gemakkelijk, omdat het leren typen spelenderwijs gaat via het uitvoeren van opdrachten. Zo is elke dag oefenen (wat zo belangrijk is) bepaald geen straf. Heel slim gedaan. En het is onwijs handig als je als kind kunt typen als je naar de middelbare school gaat. Het is echt een voordeel!

Edith wijsen

Geweldig

Ervaring LOI Kidzz

Zelfstandig werken in eigen tempo. Afwisselende opdrachten en daarover duidelijk feedback. Je krijgt als ouder goed beeld over de voortgang.