GVV

Soms met een omweg maar vooral veel plezier!

Ervaring LOI Kidzz

Na het instellen van onze plug-in instellingen op de Apple computer waren de problemen met het kunnen openen en volgen van de lessen passé.
De mysterieuse spionage en de spannende verhalen in...
De mysterieuse spionage en de spannende verhalen in de lessen hebben ervoor gezorgd dat onze dochter blijvend enthousiast en geboeid bleef tot het eind.

Veronique Oosterhuis

Leuk!!

Ervaring LOI Kidzz

Erg leuke manier om te leren typen.
Een vaardigheid waar ze veel gemak van zullen ervaren.

Elina van der Blonk

Leuke, speelse, leerzame, spannende cursus!

Ervaring LOI Kidzz

We zijn heel tevreden over de typecursus. Het wordt op een leuke, speelse manier gegeven en er is voldoende tijd om de cursus af te ronden.

J.M. van Kampen

Prima!

Ervaring LOI Kidzz

Wij zijn heel tevreden over deze typecursus. Onze zoon bleef tot het einde toe heel enthousiast typen. Hij kan nu goed blind typen en zijn spelling op school is ook nog eens een stuk beter geworden.

Louise van Elk

Uitdagend en leuk

Ervaring LOI Kidzz

Het enige negatieve aan de cursus was dat er een ander percentage genoemd werd dat de kinderen bij het examen fout mochten hebben wat na het examen anders bleek te zijn. Dit veroorzaakt onnodig... Het enige negatieve aan de cursus was dat er een ander percentage genoemd werd dat de kinderen bij het examen fout mochten hebben wat na het examen anders bleek te zijn. Dit veroorzaakt onnodig veel stress bij de kinderen en dat is jammer. Verder een leuke cursus op het niveau en aansluitend bij de belevingswereld van kinderen.

Evelien de Kok

Super cursus

Ervaring LOI Kidzz

Onze dochter vond de cursus erg leerzaam en leuk om te doen, met een prachtig resultaat nadien.

A kips

Super

Ervaring LOI Kidzz

Door het met missies werken en dat er een verhaal achter zat waren onze kinderen zeer gemotiveerd om de lessen te volgen!

Angelique

Leuke typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Onze dochter heeft met veel plezier en succes de typecursus afgerond. Ze heeft per week circa 2 dagen getypt en daarmee binnen een half jaar haar typediploma afgerond. Soms moest ik haar wel... Onze dochter heeft met veel plezier en succes de typecursus afgerond. Ze heeft per week circa 2 dagen getypt en daarmee binnen een half jaar haar typediploma afgerond. Soms moest ik haar wel motiveren om te gaan typen en vond ze met name de laatste toetsen wel pittig maar uiteindelijk met een prachtige typesnelheid geslaagd!

Beuvink

Leuke spel, weet niet wat ophouden is.
Ouders worden op de hoogte gehouden.

Mike

Thema spionage.

Ervaring LOI Kidzz

Goed, duidelijk en uitdagend.