Susan loeffen

Een leuke, spannende manier type les krijgen met de spy school

Ervaring LOI Kidzz

Ondanks typen toch veel van hetzelfde is en daardoor snel saai wordt gevonden door de kinderen, wordt het op deze manier echt leuk gebracht... tja, en veel oefenen hoort er nu eenmaal bij ?

C. van Vliet

Leuke, leerzame cursus

Ervaring LOI Kidzz

Kind kan zelfstandig de cursus volgen. De hele cursus is aantrekkelijk voor kinderen en de doelen zijn haalbaar.

M. Wientjes

Spannend en langdradig

Ervaring LOI Kidzz

In principe tevreden. Vond het verhaal van de typecursus leuk, maar de oefeningen eenzijdig. Hierdoor was zoonlief soms niet meer gemotiveerd.
Qua taalcursus is het jammer dat het 2x...
Qua taalcursus is het jammer dat het 2x hetzelfde verhaal is. En waarom geen Duits?
Verder zou meer keuze welkom zijn.

Zweegers

Snel maar leerzaam

Ervaring LOI Kidzz

Cursus in een goed tempo te volgen. Leuk manier met die filmpjes en codes etc. Mijn dochter mist het zelfs een beetje.

C. Kurvers

Prima typecursus!

Ervaring LOI Kidzz

Zeer tevreden, beide kinderen hebben succesvol deelgenomen aan de typecursus.

Erika Spiekerman

Typecursus met een missie

Ervaring LOI Kidzz

Over de typecursus van LOI Kidzz ben ik zeer tevreden. Het kind wordt echt op missie gestuurd in de cursus. Hierdoor wordt het leren en plezier maken goed gecombineerd. De ouders worden ook... Over de typecursus van LOI Kidzz ben ik zeer tevreden. Het kind wordt echt op missie gestuurd in de cursus. Hierdoor wordt het leren en plezier maken goed gecombineerd. De ouders worden ook wekelijks op de hoogte gebracht met de resultaten en aandachtspunten.

Op Den Camp

Spionnencursus,
Onze zoon vond de cursus zeer leuk door de spelletjes die erin verwerkt zaten. De filmpjes erdoor mochten wel wat minder...

Ervaring LOI Kidzz

Wij zijn zeer tevreden over de opbouw van de cursus..stap voor stap groeit het kind mee

R. Hebing

Beste motiverende typecursus die er is, houdt het leuk voor de kidzz.

Ervaring LOI Kidzz

Door de verhaallijn blijven de kidzz het leuk vinden om toch dagelijks hun cursus te blijven doen.

Thérèse van der Hulst

Super, uitdagend!

Ervaring LOI Kidzz

Waren super blij, de kinderen werden goed gemotiveerd

R. C. Ruiz

Leuk methode voor kinderen

Ervaring LOI Kidzz

Ik ben in het algemeen tevreden met de typcursus voor kinderen via loikidzz. Het is wel zo dat de methode niet altijd goed werkte met de beschikbaar computer. Soms oefende mijn zoon op de surface en... Ik ben in het algemeen tevreden met de typcursus voor kinderen via loikidzz. Het is wel zo dat de methode niet altijd goed werkte met de beschikbaar computer. Soms oefende mijn zoon op de surface en dan werkte dat minder goed. Maar verder heeft hij het leuk gehad met het typen. Ik vond LOI ook behulpzaam toen wij de log-in codes van mijn zoon kwijtraakte ivm verhuizen. Fijn dat er zo goed en zo snel op gereageerd word.