Duco Bolhuis

Prima typecursus.

Ervaring LOI Kidzz

Prima typecursus. Door zijn dyslexie deed mijn zoon er wat langer over. Hier werd heel soepel mee omgegaan.

Mascha Schoofs

Leuk concept, misschien beetje te kinderachtig vanaf bepaalde leeftijd?

Ervaring LOI Kidzz

Kyra heeft met plezier de cursus gevolgd. Ik heb er niet veel van meegekregen, want ze wilde dit alleen doen

Sanne

Super Top

Leuke cursus

S. Brinkhuizen

Leerzaam maar ook stressvol.

Ervaring LOI Kidzz

Leuke opzet van de cursus en zat verder goed in elkaar.
Maar de laatste lessen kwamen beide kinderen moeilijk door de toetsen heen.
Dit gaf veel stress en irritatie op sommige momenten...
Leuke opzet van de cursus en zat verder goed in elkaar.
Maar de laatste lessen kwamen beide kinderen moeilijk door de toetsen heen.
Dit gaf veel stress en irritatie op sommige momenten zowel bij kinderen als bij ouders.

Marco van der Heide

Super!!

Ervaring LOI Kidzz

Wij zijn heel erg tevreden met hoe de cursus is verlopen en de service vanuit LOI Kids!! Al onze drie kinderen hebben over de jaren het diploma behaald! Top!!

Liane

Ervaring LOI Kidzz

Tevreden over het leerproces en Daan vond het leuk om te doen.
Ouderrapporten werden op een gegeven moment niet meer gemaild, dit vond ik minder prettig.

Marco van der Heide

Super!!

Susan Mulder

Zelfstandig op een leuke manier je typediplima in eigen tempo

Ervaring LOI Kidzz

De cursus is leuk. Soms liep hij op onze laptop wel vast. De service was goed om dingen op te lossen. Omdat mijn kind het niet in een jaar lukte kon je kosteloos doorgaan. Uiteindelijk een blij kind... De cursus is leuk. Soms liep hij op onze laptop wel vast. De service was goed om dingen op te lossen. Omdat mijn kind het niet in een jaar lukte kon je kosteloos doorgaan. Uiteindelijk een blij kind dat goed met 10 vingers kan typen.

G. Elgersma

I Spy

Ervaring LOI Kidzz

Door het spionnenverhaal kreeg onze zoon echt een drive om regelmatig te gaan typen. We vinden de manier waarop de cursus wordt gegeven zorgt dat onze zoon actief bezig is met iets wat wij, in het... Door het spionnenverhaal kreeg onze zoon echt een drive om regelmatig te gaan typen. We vinden de manier waarop de cursus wordt gegeven zorgt dat onze zoon actief bezig is met iets wat wij, in het verleden, als saai hebben ervaren. Top!

Melanie Grevink

Erg leuke typecursus, aanrader!

Ervaring LOI Kidzz

Zeer tevreden. Leuke manier om kinderen de lesstof onder de knie te brengen.

Zeer tevreden. Leuke manier om kinderen de lesstof onder de knie te brengen.

Ons zoontje Noah van 8 vond de lesstof erg leuk. Wordt op een leuke manier aangeboden waardoor hij het niet als saai heeft ervaren en vaak meerdere lessen per keer deed.

Hij heeft zijn diploma dan ook erg snel behaald.
Echt een aanrader!