Super
Ervaring LOI Kidzz
Ik vind het een super leuke
Ik vind het een super leuke
vub ygbg jum kids btg jjuh bag kiui
tevreden door de wijze van presenteren maar ook hoe kinderen leren zelf de verantwoordelijkheid te nemen in het typen.Althans bij ons een goede ervaring
Mijn zoon heeft cursus goed afgemaakt door leuke manier van aanbod. Zeer prettige meldingen tussendoor aan ouders
Goed dat ze gemotiveerd worden door filmpjes. En afleiding door het verhaal hebben. Uiteindelijk blij met het resultaat. Soms frustratie als er een toets tussen zat, die echt een week lang niet...
Onze zoon vond het fijn om de cursus in zijn eigen tempo te volgen op de momenten die voor hem het best uitkwamen. De cursus was speels opgezet.
echt perfect
Aansprekende manier (door de verhaalvorm) om de vaardigheid typen te leren. Veel bekrachtigers om de kleine stapjes te belonen. Erg leuk en op en top verzorgd!
wij zijn er tevreden. op verschillende manieren is mijn zoon uitgedaagd om te leren blind typen.
vooral de combinatie met de filmpjes en spelvormen in combi met een stukje thriller/spanning,...
LOI Kidzz leert een kind op een hele leuke manier, snel, spelenderwijs typen en dat motiveert om door te zetten, ook als het lastig wordt.