Prive

Het was een mooie cursus in samenwerking met het spel.

Ervaring LOI Kidzz

Zeer tevreden, ook omdat deze cursus geleid heeft tot een diploma blind typen voor Dillen.
Dillen is licht autistisch maar door middel van de combinatie typen en spel was de cursus voor Dillen vol te houden en met goed gevolg.
Ik dank jullie hartelijk voor deze leuke opzet van de cursus.

M. van Leeuwen

Leuk leren met LOI Kidzz!

Ervaring LOI Kidzz

Goede cursus, duidelijk, overzichtelijk en afwisselend.

K van der Schans

Ervaring LOI Kidzz

Onze ervaring met LOI Kidzz was prima. Ga zeker voor het volgende kind in de rij weer hun typecursus afnemen.

Yvonne van bommel

Doeltreffend

Ervaring LOI Kidzz

De cursus is doeltreffend en duidelijk. De stof wordt de leerlingen op een leuke manier aangeleerd.

Claudia de Pierre

Leuk

Ervaring LOI Kidzz

Hannah heeft veel geleerd, en kan nu aardig tippen.
Samenwerking / contact / informatie met LOI was goed.

C. van Minderhout

Leren typen met plezier en uitdaging.

Ervaring LOI Kidzz

Heel tevreden. Mijn dochter heeft leren typen zonder mopperen en zonder telkens herinnert te moeten worden dat het tijd was voor een les.

C. van Minderhout

Leren typen met plezier en uitdaging.

Nynke

Spanning

Ervaring LOI Kidzz

De spannende avonturen er omheen maakt de typecursus tot een succes.

M.H.C. Huijgen

Fantastisch hoe mijn kind snel en op een eigentijdse manier heeft leren blind typen!

Ervaring LOI Kidzz

Ik had niet voor mogelijk gehouden dat mijn kind zó snel en op een zó leuke en eigentijdse manier heeft leren blind typen. Je kind blijft betrokken, leert spelenderwijs en het spel blijft je kind... Ik had niet voor mogelijk gehouden dat mijn kind zó snel en op een zó leuke en eigentijdse manier heeft leren blind typen. Je kind blijft betrokken, leert spelenderwijs en het spel blijft je kind uitdagen. Top!!

Bianca de Bart

Van deze tijd

Ervaring LOI Kidzz

De manier hoe LOI Kidzz de typecursus heeft opgezet is van deze tijd, leerzaam en interactief. Je kind voelt zich betrokken bij de opdracht!