van der Meer

Loi maakt leren typen leuk!

Ervaring LOI Kidzz

Door de opdrachten is het typen leuk, en was het nooit een strijd om onze zoon aan het typen te krijgen.
Hij heeft spelenderwijs in 4 maanden blind leren typen. Hadden we van te voren niet verwacht!

Ellen Hoogland

Een leuke manier om te leren typen!

Ervaring LOI Kidzz

Het programma is goed en duidelijk opgezet, Lise heeft met plezier haar typediploma gehaald.
Als ouders word je goed op de hoogte gehouden.

M. Van D

Top cursus

Ervaring LOI Kidzz

Super cursus, goede uitleg. In een keer geslaagd

M. Kempers

Heel fijn dat mijn dochter haar typediploma heeft gehaald! Met LOI Kidzz maakt het behalen van typediploma veel leuker.
Wel moest ik mijn dochter steeds in de gaten houden dat ze het wel...
Wel moest ik mijn dochter steeds in de gaten houden dat ze het wel iedere dag doet, maar uiteindelijk met een goed resultaat behaald!

Ervaring LOI Kidzz

Fijn dat wij elke keer een tussenrapport kregen!

Julia Francke

Professioneel

Ervaring LOI Kidzz

Heel tevreden huiswerk was goed te doen ,vinden loi professioneel,en goed lesmatriaal.
Julia is heel trots op haar diploma.

John Heinsbroek

Spelend leren typen

Ervaring LOI Kidzz

Het detective-verhaal van de typecursus spoort aan tot het oefenen van de volgende les.

M. De Wit

Spannend typen

Ervaring LOI Kidzz

Zeer tevreden omdat de cursus een jonge cursist zelf door de lesstof begeleidt. Als ouder hoef je maar weinig begeleiding te bieden, de cursus spreekt voor zich.

Tamerus

Leuke cursus

Ervaring LOI Kidzz

Erg leuke cursus, snel leren typen en goed in aandacht vast houden.

Marcia Klein

Motiverend

Ervaring LOI Kidzz

Leuke trainingen, uitdagend en er is gekeken om de interesse's van kinderen te gebruiken

Lenny Lindhout

Super investering in de ontwikkeling van je kind

Ervaring LOI Kidzz

super leuke en toegankelijke cursus voor de kids(ook als ze al wat ouder zijn 13) waarbij de huiswerk vraag nog goed te doen is in combinatie met school en sport en als ouder wordt je ook goed op de... super leuke en toegankelijke cursus voor de kids(ook als ze al wat ouder zijn 13) waarbij de huiswerk vraag nog goed te doen is in combinatie met school en sport en als ouder wordt je ook goed op de hoogte gehouden hoever je kind is en hoe het tot nu al gaat.
Mijn zoon kan nu inderdaad blind mee typen op zijn laptop tijdens zijn school lessen en daar wordt hij heel blij van, hij kan kijken/luisteren en meteen aantekeningen maken die hij later thuis kan gebruiken bij zijn huiswerk.